Jó lett a kapcsolatod attól, hogy újrakezdted?
Első: És akkor most mi lesz veletek? Mit szól hozzá a pasid?
Kérdező: Mi már nagyon sokszor szakítottunk, a békülés elején jó, de utána kezdődik minden elölről.
szerintem ha egy feleelősségteljes döntés alapján szakít egy pár akkor ott nincsen helye újrakezdésnek
szakítani úgy kellene sztem, hogy leülni megbeszélni, hogy enekm e a problémám, neke dez, tudunk-e megondást, és ha arra a döntésre jutnak, hogy szakítani kell akkor ott végleg szakítani kell
Első_ sajnálom. Megtartod a babát?
Az a baj, hogy konkrét problámánk nincs és nagyon szeretjük egymást..de olyanok vagyunk mint a tűz és a víz
Nekem jobb lett.
Igaz, mi ötször szakítottunk.
Az első négy amolyan szakítás is volt, meg nem is. Nagyon haragudtunk egymásra, de mindvégig akkora volt a vonzódás, hogy előbb-utóbb (volt, hogy csak egy évre rá) újból összejöttünk. Valahogy egyikőnknek sem jött be más.
Aztán az ötödik szakítás tényleg nagyon komoly volt. S én tényleg nagyon komolyan gondoltam. Akkor ki is ábrándultam egy időre, mert megtudtam valamit, amit korábban nem tudtam (nem megcsalást), emberi gyarlóságot.
Végül teljesen átreformáltam a hozzá fűződő érzésemet. Idővel rájöttem, hogy még mindig szeretem, de ismerve már ama hibáját, jobban ismerem és jobban átlátok rajta. Így ő is "igazabb" lett, rájött, hogy nincs mit takargatnia. Most már teljes a harmónia.
Szóval kellettek a nagy pofonok (nem igazi, csak idézőjeles), és kellett, hogy kibújjon a szög a zsákból.
Szerintem, ha megvan egy elemi vonzódás egymáshoz, akkor idővel képes összeérni két ember. De tény, ez a sokkal ritkább.
Én kezdtem már újra, de nem lett jobb, a szünetet először nem én kértem, de az az igazság, hogy másodszorra - végleg - könnyen meg túl tudtam lépni a kapcsolaton.
A környezetemben akik újra kezdték, azoknak sem sikerült...
Az első megérzés általában a helyes, csak az ember próbál küzdeni érte, de ha valami nem működik, akkor az sajnos később újra kibukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!