Jó lett a kapcsolatod attól, hogy újrakezdted?
Figyelt kérdés
A párommal már kétszer szakítottunk, nem harmadik miatt..nemrég ismét újra kezdtük..de valahogy nem az igazi. Sok a sértettség, ki mit csinált amikor nem voltunk együtt stb.stb. olyan dolgokat is egymás fejéhez vágunk ami nem illendő.. Jobb lesz ez valaha?2010. jan. 17. 13:00
11/11 anonim válasza:
Én is kezdtem már újra szakítás után, de nem működött szerencsére, és csak mégjobban megerősített bennünket abban, hogy semmi értelme, mert nem vagyunk egymáshoz valók. Pláne, hogy egy csomó ki nem mondott fájdalom, és sértettség munkálkodott bennünk, amit már nem mertünk kimondani, nehogy elmérgesedjen a helyzet. Szerintem ha valakik egyszer már szakítottak, akkor az nem volt véletlen sajnos. És ha újra is kezdik, akkor is az egyikükben szálka marad, ami kikezdi a kapcsolatot.
Remélem ez alól ti lesztek a kivételek. sokszerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!