Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő volt mire új...

Mennyi idő volt mire új kapcsolatod lett?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt,ő szakított. Azóta 8 hónap telt el,de senki olyannal nem találkoztam akivel el tudnám képzelni a kapcsolatot.

Neked mennyi idő volt amíg jött az új szerelem?

22/L

2012. dec. 17. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel is egyet tudok veled érteni. Nekem is inkább az a boldogság hiányzott, amit átéltem mellette. Amikor őt megismertem, úgy éreztem, hogy akkor nyert értelmet minden. Mintha minden ami addig történt, csak azért történt meg, hogy vele találkozzak. De már ezen se merengek annyit: nem volt jó hozzám, ennél tudom, hogy jobbat érdemlek. Csak akkor is na... soha nem éreztem magam olyan teljesnek, olyan elégedettnek. És nekem is ez hiányzik. De legyünk optimisták, lesz ilyen majd még:) csak tényleg az idő...
2012. dec. 17. 22:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen. Lehet hogy nem véletlen vetéltem el kétszer az utólsó fél évben. Szörnyű belegondolni,hogy egyedül maradtam volna a babával.

Fiú vagy lány vagy?

2012. dec. 17. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nem terv szerint működik, legalábbis nálam nem. Volt hogy pár hét múlva belementem egy új kapcsolatba, de olyan is előfordult hogy több mint egy évig nem volt senkim.

A lényeg, hogy az ember merjen egyedül lenni, és soha ne kezdjen bele valamibe csak azért, hogy legyen valakije.

Majd jön magától, ha jönnie kell.

2012. dec. 17. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, lány:)
2012. dec. 18. 00:08
 15/15 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

Mikor szét mentünk exxemel (én szakitottam, nem volt jó a kapcsolat a végere) ettől függetlenül ugy éreztem h nekem nem kell pasi, és akkor bántam is a szakítást, volt 1-2 rövid kapcsolatom. Rá 5 hónapra jöttem össze jelenlegi páromal aki azóta a ferjem, őt már ismertem korábbról és álmomba nem gondoltam h mi valaha egy pár leszünk:-D még az exxemel voltam mikor a jelenlegi szerelmet vallott én meg elküldtem a búsba, és mégis most az ő boldog neje vagyok. :-)

Kérdező fel a fejjel! Én akkor azt se bántam volna h 1-2 évig egyedü

legyek,:-))mert nem akartam pasit, de az élet más h hozta. ( szerencsére:

Ui:/ bocs a hibákért, telóról vagyok.

Üdv 22N

2012. dec. 18. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!