Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen a kapcsolatod anyossal,...

Timike26 kérdése:

Milyen a kapcsolatod anyossal, sogornovel?

Figyelt kérdés

csak èn vagyok aki kèptelen elviselni oket?

akinek gondja van veluk kifejtenè mi a problema?

2012. okt. 9. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőm nincs, csak sógorom, mintha a fiútesóm lenne. Anyós meg mintha 2. anyukám, szerencsére jól kifogtam.

De a régi kapcsolataimban voltak elviselhetetlen sógornők, anyósok.

2012. okt. 9. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt már elviselhető anyósom is, pontosabban van, és volt tűrhetetlen gonosz banya is, szóval, tudom értékelni a különbséget!
2012. okt. 9. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sem anyósommal, sem a sógornőmmel nem beszélek. 8 éve, kapcsolatunk kezdetétől. Előbbivel azért mert ő már kinézett valakit a fiának..., utóbbival pedig, mert anyósom megtiltotta neki, hogy beszéljen velem. Jó barátnők voltunk előtte évekig. Viszont sógorommal jóban vagyok, ő azt mondta, hogy majd ő eldönti, hogy kivel beszél, kivel nem.
2012. okt. 9. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk szinte "Isteni a helyzet. Anyósom szerint én csak egy ugródeszka vagyok a fiának.Többet nem tud a kapcsolatból már kivenni ezert dobjon ki .Vannak fokozatok azt hiszem.
2012. okt. 9. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Anyósom még nincs, jelölt sem.

A sógornőmmel nincs semmi gond, nagyon kedves, jó szívű és segítőkész. Viszont korábban volt olyan "jelölt" akit nem bírtam - ő konkrétan papucsot csinált a bátyámból, mindenre rávette, amire csak akarta, a gond az, hogy általában hülyeségekre. Meg csak meresztette nálunk a seggét, ami nem baj, de tesómtól is elvárta, hogy csak körülötte ugráljon, csak vele foglalkozzon. Amikor nálunk voltak, bátyám egy kanalat se mozdított volna meg, pedig alapvetően segítőkész, mindig besegít mindenben. Meg beszólt mindenért, kényeskedett, semmi sem volt elég jó. Aztán persze dobta tesómat egy pénzesebbért. Szerencsére. Szóval nem egyedi a probléma, de én szerencsére végül megúsztam ezt az "áldást", tesóm talált egy normális nőt magának.

2012. okt. 9. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyósommal jó volt addig, amíg külföldre nem költöztünk. Akkor én lettem a pénzéhes p.csa, aki miatt elhagyja őt a pici fia....

Sógornőm nincs a férjem részéről.

Az öcsém mostani barátnőjével jóban vagyok, de ők még fiatalok.

A férjem öccsével nagyon egy hullámhosszon vagyunk, persze csak a jó ízlés korlátain belül.

2012. okt. 9. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Tolunk mindig penzt kunyeral mindketto, de elmenni dolgozni lustak. Munkat ajanlottunk tobbszor is, de az nem kellez, penzt meg egy ido utan nem adtunk azota mindennek elhordanak minket. Kedves sogornotol idokozonkent mocskolodo levelet is kapunk, amin a ferjemmel jot rohogunk. Bar az utobbi kettot meg se nyitottam, mar nem tud ujat irni.
2012. okt. 10. 11:48
 8/11 A kérdező kommentje:
akkor csak èn vagyok aki ennyire szarul fogtam ki...
2012. okt. 10. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem csak te, a többség ugyanúgy.
2012. okt. 10. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nalad mi a gond, hogy senki nem tud uberelni?
2012. okt. 10. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!