A férjed megismerése előtt hány komoly, hosszútávú kapcsolatod volt?
1 db 7 hónapig tartó
1 db 9 hónapig tartó
2 db rövid ami nem volt komoly.
17 évesen ismertem meg és 32 évsen házasodtunk.
3, de inkább 2.5 :)
az elsőben fél évig szeretők voltunk csak, szóval pszeudojárás volt, de nagyon jól keltette egy igazi kapcsolat illúzióját, igazából akkoriban nem is volt többre szükségem, még csak 17 éves voltam. a fickó meg nős :) aki azóta az egyik legjobb barátom.
a második 1 évig tartott. ő jófej, rendes srác volt, de igazán más életstílusúak voltunk, szóval inkább lezártuk, mert láttuk, h nincs jövőnk.
3. pedig 2. na, ez egy címeres nyomorék volt, én meg olyan ökör, h elvakított a jóképűsége. rusnyának éreztem magam, és örültem, hogy valami jobb kiadás rám néz.
azóta sem vagyok szebb, de megtanultam szeretni magam.
a mostani már túlélte a 3. évet, szóval asszem meg leszek tartva :) kicsit hihetetlen számomra is, mert nálam sokkal jobb ember, de talán azért kaptam őt a sorstól, h én is jobbá váljak általa. nem a férjem, és nem is lesz az, ha minden jól megy. de szívesen leélném vele a hátralévő pár évemet.
1 tinikori "elsőjárás", vele volt minden először, 1.5 évig tartott.
1 hosszútávra tervezős, talán egyszer összeházasodunkos...2.5 évig.
3 rövidebb 1-2 hónapos, több próbálkozás, és néhány szexcentrikus
A leendő férjemmel 2 éve vagyunk együtt, a 3. évfordulónk előtt lesz az esküvőnk.
24N
1 "db" 3 éves kapcsolatom volt előtte. 14-17 éves koromig.
17 évesen jöttem össze a férjemmel, azóta is együtt, év elején 29 leszek.
nem volt hosszútávú. Voltak tiniszerelmeim, 1-2 hónapig tartóak....
Még nem a férjem, de az lesz (most a vőlegényem)...
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!