22 évesen "ennyit" tudok felmutatni, ez kevés?
Helló!
Szóval feküdtem az ágyban egyik este és azon gondolkodtam, hogy eltelt már az életem lassan 1/3 része és itthon lakom a szüleimnél és eddig ennyit tettem le az asztalra:
-érettségi
-felsőfokú szakma
-tanulmányi verseny eredmények
-sporteredmények
-1,5év munkaviszony
-ECDL, emelt infó érettségi
folyamatban lévő jogsi meg nyelvvizsga, ezt alkalmi munkákból fizetem.
Lényegében ennyi amit elértem olyan dolgokban amiket a "társadalom elismer"...mások ilyenkor már a családot meg a házvásárlást tervezik, nem?
Szerintetek mibe fogjak bele, egyáltalán ez kevés?
Főiskola kizárva, nincs rá keret, még államira sem.
Szerintem egyáltalán nem kevés. Én 22 évesen kb annyit tudtam felmutatni, mint te most, azzal a különbséggel, hogy nekem nem volt felső fokú szakmám. Most 32 éves vagyok, van két diplomám, biztos állásom, és a gyereket még csak most tervezgetjük a feleségemmel.
Fősulira meg majd lesz keret lehet, hogy 2, lehet, hogy 5 év múlva, de ha igyekszel, biztosan lesz.
Én 20 éves vagyok, lány.
Ami megvan:
- érettségi
- állami levelezős egyetem
- felsőfokú nyelvvizsga
- 1,5 év mindennapos vezetői tapasztalat
- 4 millió spórolt pénz
- 1 éves munkaviszony
Ami nincs:
- sport
- versenyeredmények
- se kutyám, se macskám (1 barátnőm van, akivel nagyon ritkán talákozom, de rajta kívül senki másom)
- számítógépes tudás (ezt tudom könnyen meg lehet tanulni, de nem visz rá a lélek :D)
Összességében pedig nagyon nem vagyok boldog.
9-es vagyok.
A sulit persze még nem fejeztem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!