31 évesen egy kisgyerekkel, albérletben lakva tudok új életet kezdeni és új társat találni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 11:53
1/29 anonim válasza:
Most ne az új társ legyen az első, hanem a kicsi rendes nevelése és a talpra állás, saját lakásra való gyűjtés.
3/29 anonim válasza:
szerintem igen,csak legközelebb jobban válassz
4/29 anonim válasza:
Hasonló paraméterekkel rendelkeztem, bár én azt mondtam soha többé pasi nekem nem kell. Másfél év múlva jöttem össze a férjemmel. Lett volna korábban is lehetőség, ne aggódj azért nem vagyunk kerülendő faj, csak éppen innentől nekünk kell kiszűrni a kerülendő férfiakat, ami kicsit lecsökkenti a létszámot :)
6/29 anonim válasza:
Igen ha te is eltudod fogadni, hogy esetleg neki is van már gyereke.
7/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szeretném a gyerekemet családban nevelni, normális életet élni, szeretnék neki testvért. Ez nekem fontos, ugyanúgy, mint az ő normálisnevelése. 2 éves. A férfiakat meg nagyon meg kell válogatni...
2013. jan. 17. 12:01
8/29 anonim válasza:
Ó persze!!!!
29 évesen maradtam két kisgyerekkel egyedül. Mi is albérletbe kényszerültünk. Semmink sem volt. Szép lassan kezdtem újra felépíteni az életemet. Nagyon sokáig nem tudtam nyitni, nem tudtam elképzelni, hogy lesz még valaha valakim. Aztán 33 évesen rám talált az IGAZI (igen, csupa nagybetűvel) Összeköltöztünk, és az élet úgy hozta, hogy született két kisfiúnk :)
Tehát nem szabad feladni, nem szabad összezuhanni. Előttem mindig az lebegett, hogy ha én összeroppanok akkor nem tudok egészséges lelkű gyereket nevelni.
Szurkolok, hogy megtaláld a Te nagybetűs igazidat!
9/29 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, igazán nagyon szerencsés vagy :)
2013. jan. 17. 12:05
10/29 anonim válasza:
Köszönöm :)
Neked is összejön, ne félj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!