Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 31 évesen egy kisgyerekkel,...

31 évesen egy kisgyerekkel, albérletben lakva tudok új életet kezdeni és új társat találni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 11:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

Lássuk be, egy gyermekkel rendelkező nő nem egy főnyeremény. Én nő vagyok, de nekem sem kéne senki,akinek gyereke van. Nevelje a franc másét.

Viszont nem lehetetlen. Annyira sok elvált van, hogy kiszűrhetetlen szinte.

Szóval ha nem is azonnal, de biztosan találsz valakit.

2013. jan. 17. 12:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A 8-as nem csak szerencsés, ő akart is társat magának. Sokan begubóznak ,hogy most már nem érnek semmit és mindenkivel elutasítóak.
2013. jan. 17. 12:25
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 évesen váltam el, és kényszerültem albérletbe a kisfiammal.

Én sosem éltem egyedül. Amíg kicsi voltam az apám vigyázott rám. Később a volt férjem. Furcsa volt egyedül élni, de élveztem. Úgy voltam vele, hogyha akar akkor megtalál a szerelem újra. Ha nem akar akkor nem fog, de elleszek egyedül is. 29 évesen újra férjhez mentem, és azóta is boldog házasságban élek.

38/N

2013. jan. 17. 12:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez csak rajtad múlik, egy nőnek az az egyik tulajdonsága, hogy van-e gyereke, de ettől még nyitott vagy beszűkült, csinos vagy slampos, művelt vagy buta, lehet vele beszélgetni vagy nem, stb... és az összbenyomás, ami számít.
2013. jan. 17. 12:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Miért ne sikerülne? Neked se legyenek irreális elvárásaid, akkor biztosan összejön.
2013. jan. 17. 12:46
 16/29 anonim ***** válasza:
74%

Hiába pontoztok le, általában igenis menekülnek a gyerekes nőktől a férfiak.

A párom maga mondta, hogy a gyerek nála mindig kizáró ok volt.

A társaságom zöme férfiakból áll, ők sem akarnak olyan nőt, akinek van gyereke. Én meg is értem, mindenki úgy szeretné ezt átélni, hogy a feleségének és neki is az első legyen.

Ettől függetlenül nem lehetetlen így párt találni, de attól, hogy lepontoztok még nem lesz igazatok.

2013. jan. 17. 12:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen valahol a 15.-nek van igaza. Például múltkor volt itt egy kérdés, hogy a nőnek volt gyereke de az új barát gyerekét nem bírta elfogadni. Szóval azért azzal is tisztába kell lennie, hogy amit én elvárok mással szembe az nekem se okozón problémát.
2013. jan. 17. 12:56
 18/29 anonim ***** válasza:

#17, az szerintem minden emberi kapcsolatban alapvető elvárás, hogy a másik legyen tisztességes. Na most, a tisztesség meg a kettős mérce nálam egymást kizáró fogalmak pl, nyilvánvaló, hogy a másiktól sem várhatok el mást vagy többet, mint amit önmagamtól is.

Szóval ja, de SZVSZ ennek annyira nyilvánvalónak kellene lenni, hogy le se kell írni:)

2013. jan. 17. 13:00
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira kevés a normális ember :) hogy egy pasit már nem érdekel az, hogy van e gyereke a nőnek, ha azzal nincs gond. Az én bátyám is azt mondta mikor egy haverja összejött egy gyerekes nővel, hogy ő soha, miért nehezítené meg az életét.

10 éve van együtt a feleségével, együtt nevelik a gyerekét :)

Azért mert egyébként a sógornőm kedves, talpraesett, humoros, okos nő, akit nagyon szeret. Ennyi kellett hozzá, hogy feladja az "elveit"

2013. jan. 17. 13:29
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! Én nem pontoztam senkit le. Tudom, h van akinél kizáró ok a gyerek (aztán ez vagy megváltozik vagy nem) és azt is tudom, h én se várhatom el, h a másiknak ne legyen gyereke, nem is írtam ilyet.

Ja amúgy ha egy nőnek van gyereke, akkor a férfi tudhatja, h nem meddő :) Mert a mai világban sajnos ez is elég gyakori.

2013. jan. 17. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!