Szüleim eddig sosem engedtek sehova.19 évesen elkezdeni a bulizást gáz dolog?
menj barátokkal, ők biztos tudják, hol van az a korosztály, , amibe beleilletek. :)
de miért lenne gáz? annak kéne normálisnak lennie, ahogyan te viselkedsz, nem a 15 éves részegterhestini csapaté...
ugyan, hol élsz te? manapság minden helyen személyit kérnek, 18 alatt úgy el vannak hajtva a kis taknyosok, mint a vihar.
kb a saját korosztályod, illetve kicsit idősebbek lesznek ott. ha még nem is igazán voltál szórakozni, akkor honnan szeded, h minden hely tele van pisisekkel?
én a múltkor pl. egy negyvenhez erősen közelítő fickóval dumáltam a Morri2ben. az Instantban meg egy 40nek kinéző 52 éves örökifjú fickó akart meghívni csocsózni :)))
mindkét említett helyen szigorúan kérik a személyit, bőven 18+os a közönség.
kezdd el minél előbb, és ne foss, nem maradtál ki semmiből. én igaz már 16 évesen mehettem, de odáig tartott a nagy bulizásom, h elmentem ZP-be a koncertre, és 10kor haza, mert akkor még nem is vonzott annyira, h a saját hányásomban fetrengjek, miközben valami ismeretlen csávó próbál orális szexre rávenni :)
aztán érettségi után felbátorodtam, belevetettem magam a nagy pesti éjszakába, de egyáltalán nem bánom, h később kezdődött az a korszak. legalább nem lettem 20 éves koromra kiégett, kiélt 30nak kinéző ..... .
Andersenbe tényleg ne menj, az tele van fetrengő tinikkel.
szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!