Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám válni akar apámtól. Mit...

Invester kérdése:

Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam volna, egy végtelenül normális, összetartó családban éltem. Legalábbis azt hittem, 5 perccel ezelőttig. Most hallottam meg, hogy anyám épp a válást ecseteli apámnak (azt hiszik, hogy nem hallom). Leizzadtam, kalapál a szívem. Nem tudom, mikor akarják ezt megosztani velem. Mit tennétek a helyemben? Semmi előjele nem volt (legalábbis akkor előttem tökéletesen eltitkolták) apróbb összezördülések max. Csináljak úgy, mintha semmit sem hallottam volna, vagy vonjam őket kérdőre?

2013. jan. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

Azt írod,hogy Anyukád nevén a ház van,Édesapádén a hitel.

Ha ez így van tényleg akkor sem eszik olyan forrón a kását,hogy most egyik havajozik a másik meg fizet mint a kisangyal.

Váláskor ,felnőttként, meg kell egyezniük,ha nem sikerül, keríteni kell egy jó ügyvédet.

Beleszólási jogod sztem nincs,max ha kérdeznek ,legföljebb akkor adhatsz tanácsot.

2013. jan. 19. 20:19
 52/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszra méltattatok!
2013. jan. 19. 20:20
 53/69 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem értem miért bántanak téged, teljesen természetesen reagálsz, akárhány éves is vagy. Nagyon sok kitartást és boldogságot kívánok neked és az apukádnak! Támogassátok egymást mindenben :)

2013. jan. 19. 20:21
 54/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)
2013. jan. 19. 20:30
 55/69 A kérdező kommentje:
Az az egy bajom van, hogy tudom, hogy akárhogyan próbálom ezentúl édesapámat támogatni, ezen nem fogja tudni túltenni magát, nagyon jól ismerem. A családjáért élt, és dolgozott egész életében, minden élvezetet nélkülözve. A munkahely elvesztése, a betegsége is nehéz időszak volt, de ezekkel együtt ez már túl sok. Iszonyatosan fájó realitás, de vagy alkoholba fog menekülni, vagy öngyilkos lesz. Megpróbálok foggal-körömmel mellette lenni, de ezek a várható kilátások. És borzasztóan esik ezeket leírnom.
2013. jan. 19. 20:36
 56/69 anonim ***** válasza:
legyetek vallásosak, az segíthet most
2013. jan. 19. 21:23
 57/69 anonim válasza:

Az első hozzászólások sokszor támadóak, akkor jönnek az unatkozó emberek.

Megértelek, hogyan érzel, én is így éreznék, akár 26 évesen is, ez nem kor kérdése.

Majd írd meg mi lett végül, kivel mit sikerült beszélned.

2013. jan. 19. 21:44
 58/69 A kérdező kommentje:
Mindennek vége. Menthetetlen a helyzet.
2013. jan. 19. 22:21
 59/69 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy legalább meg tudtam valakivel beszélni ezeket a dolgokat, egy olyan barátom sincsen, akivel ezekről őszintén tudnék beszélni. Sajnos jelenleg nem látom a jövőt, és iszonyatosan sajnálom édesapámat.
2013. jan. 19. 22:21
 60/69 anonim ***** válasza:

"Mindennek vége. Menthetetlen a helyzet."

Ugyan már! Majd a fater főz, te meg mosogatsz. A faterod ezt is meg fogja oldani, inkább magaddal törődj, nehogy a te lelkedet kelljen majd ápolgatnia! Szedd össze magad, hidd el nekem, ha fontos az apád a számodra, akkor ez a legtöbb, amit a jelen helyzetben megtehetsz érte. Vagyis egyszerűen tedd azt, amit eddig is tettél!

2013. jan. 19. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!