Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?
Azt írod,hogy Anyukád nevén a ház van,Édesapádén a hitel.
Ha ez így van tényleg akkor sem eszik olyan forrón a kását,hogy most egyik havajozik a másik meg fizet mint a kisangyal.
Váláskor ,felnőttként, meg kell egyezniük,ha nem sikerül, keríteni kell egy jó ügyvédet.
Beleszólási jogod sztem nincs,max ha kérdeznek ,legföljebb akkor adhatsz tanácsot.
Szia!
Nem értem miért bántanak téged, teljesen természetesen reagálsz, akárhány éves is vagy. Nagyon sok kitartást és boldogságot kívánok neked és az apukádnak! Támogassátok egymást mindenben :)
Az első hozzászólások sokszor támadóak, akkor jönnek az unatkozó emberek.
Megértelek, hogyan érzel, én is így éreznék, akár 26 évesen is, ez nem kor kérdése.
Majd írd meg mi lett végül, kivel mit sikerült beszélned.
"Mindennek vége. Menthetetlen a helyzet."
Ugyan már! Majd a fater főz, te meg mosogatsz. A faterod ezt is meg fogja oldani, inkább magaddal törődj, nehogy a te lelkedet kelljen majd ápolgatnia! Szedd össze magad, hidd el nekem, ha fontos az apád a számodra, akkor ez a legtöbb, amit a jelen helyzetben megtehetsz érte. Vagyis egyszerűen tedd azt, amit eddig is tettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!