Párom fel akar költözni Budapestre, a jobb élet reményében, én viszont egyáltalán nem szeretnék, mit tegyek?
Ha neked fontosabb a családod, akkor úgysem fogsz ilyen messzire költözni tőlük. Ő meg nem fog ott maradni.
Szóval nincs jövőtök.
24 éves vagy.. lassan saját családod lesz, nem a szülőkkel kell ilyenkor tervezni
50 km meg kb 20 perc kocsival
Kocsi van? Mert úgy meg lehetne próbálni, hogy először nem költöztök, csak munkát kerestek. Aztán ha tényleg találtok valami jót mindketten, akkor keresnétek a közelben valami albérletet. Igaz, akkor lenne egy átmeneti időszak, amíg kocsival járnátok és az nem olcsó, de talán még mindig jobb, mintha mindketten feladjátok a biztos munkát és csak úgy beleugrotok az ismeretlenbe, majd lesz valami alapon, mert tényleg nem biztos a siker.
Egy ismerős család is felpakolt mindent, elköltöztek Dunántúlra, hogy ott sok a munkalehetőség, aztán elfogyott a pénzük, annyi idő alatt nem találtak munkát (lehet, később találtak volna) és haza kellett jönniük. Szóval jó ötlet, hogy próbálkoztok, de nem meggondolatlanul tegyétek!
Az 50 km távolság tényleg nem sok, én is kb. annyira kerültem a szüleimtől, mégis ki lehet bírni, pedig én nagyon anyás vagyok. :) Nem két perc az út igaz, de azért ha időm engedi, bármikor haza tudok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!