Van-e itt olyan ember aki/ vagy az ismerőse ment keresztül halálközeli élményen, vagy hasonlón. Mesélne róla? (Akár egy mondatban akár oldalakban)
(Sokat olvastam róla, nekem is volt egy apróbb élményszerűségem, illetve a környezetemben egy-két embernek hasonló ahhoz, amit a szakirodalomban írnak). Érdekelne más mit élt meg/mit tud erről.
Köszi :-)
nem igazan tudok reszleteket mondani, mert reg volt es kicsi voltam meg. A legdurvabb az egeszben az volt, hogy amikor azt hittuk mi is es az orvosok is, hogy felebredt a komabol akkor o meg ugynevezett eber komaban volt. Ez ido alatt kerdezgettuk, hogy mit elt at a koma alatt, es mondta, hogy latja az apjat, meg meg valakit. Akkor nem ertettuk, hogy miert mondja, hogy latja, de kesobb kiderult, hogy meg akkor is kapcsolatban volt a tulvilaggal. Azt is mondta, hogy o is latta a fenyt az alagut vegen, es nagyon vagyakozott afele.
Vegul mikor mar kikerult a korhazbol akkor is kerdezgettuk, de nem emlekszik az egvilagon semmire, meg arra sem, hogy volt tulvilagi elmenye.
Most karacsony elott is probaltam, de nem tud rola semmit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!