Párom fel akar költözni Budapestre, a jobb élet reményében, én viszont egyáltalán nem szeretnék, mit tegyek?
Figyelt kérdés
24 évesek vagyunk, egy helyen dolgozunk, nem nagyon szeretjük, szeretnénk váltani. De ő mindenképpen Budapestre szeretne menni, én viszont nem akarom itthagyni a családomat, és a munkámat. Mert bár nem szeretem annyira, de nem vagyok benne biztos, h találnék valami jobbat. 50 kmre lakunk Pesttől, végülis nem a világvége, de akkor is, annyira nehéz :(2013. jan. 17. 18:21
11/13 anonim válasza:
Esetleg még úgy is lehetne, ha ennyire probléma, hogy nem pesti a címetek, hogy először csak a párod költözne fel, aztán ha talál valami munkát, te is mennél utána. Így ha nem sikerül neki, akkor még mindig van egy kereset, a tiéd, amíg ő megint talál munkát itt, ha meg sikerül, akkor meg már Pesten is nagyobb biztonsággal indulhattok, mert akkor meg ott van egy kereset.
Ha mindketten egyszerre feladjátok a munkát, 1 havi tartalék vagy elég lesz, vagy nem.
12/13 anonim válasza:
Mondd azt, hogy Budapesten laksz, nem ellenőrizhető. Probléma megoldva.
13/13 anonim válasza:
Egyszerűen ne írj címet az önéletrajzba. Én sose szoktam, mégis behívnak interjúzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!