Invester kérdése:
Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?
11/69 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Valószínűleg félreértettél. Én nem magamat sajnáltatom. Apám nevén van a lakáshitel, amit anyám miatt vettünk fel. A ház viszont anyám nevén. Nehéz azt megélni, hogy apámnak hátralévő életét egy szaros kis panelban, vagy neadjisten hajléktalanként kell leélnie. Sajnos nem tudom támogatni, a fizetésem még 1 emberre is kevés.
12/69 A kérdező kommentje:
Végtelenül becsületes ember. Lehetősége lett volna 'belecsöppenni' egy olyan üzletbe, ahol számára ismeretlen emberekkel kellett volna kib*szni, és ~15 millió forint készpénzhez jutott volna (ez így, munkahely elvesztési időszakban nem jött volna olyan rosszul..) Nem tette meg.
szerintem anyád elég köcsög,ha a szarban képes otthagyni apádat. és szerintem pakold össze anyád cuccát, és dobd ki
2013. jan. 19. 19:17
Most mit hisztizel? A váláshoz két ember kell, valószínűleg apád is ugyan annyira akarja mint anyád. Akkor meg mire fel utálod anyádat? Idáig jó volt meg minden?
Ne nagyon hirdesd hogy nagykorú vagy, mert a stílusod mint egy óvodásé.
Alljál anyud elé és kérdezd meg, hogy mi történt, és mondd el akarod tudni az igazat, mert hallottad az eszmecserét.
Mielõtt kijelented, hogy gyülölöd, tudd meg, hogy miért akar válni.
Egyébként igazad van, sok 40-es nõ megbolondul, mert tiniként akarja folytatni az életét, de a férfiak sem különbek. Jogod van tudni, hogy mi történt!
A hazassag alatt felvett hitel kozos, mindegy kinek a neven van. Ugyanigy az ingo es ingatlan vagyon is. Tehat hacsak nem anyade volt a haz a hazassagkotes elott, akkor felezik.
2013. jan. 19. 19:19
17/69 A kérdező kommentje:
"A váláshoz két ember kell, valószínűleg apád is ugyan annyira akarja mint anyád. "
Könyörög, és megígérte, hogy amiben csak kell, megváltozik. Eddig ahogy hallom, anyám egy épkézláb okot nem tudott felhozni.
Aki menni akar, azt el kell engedni. Hameg apad "konyorog es igeri, hogy megvaltozik" akkor nyilvan nem olyan tokeletes, mint amilyennak hiszed.
2013. jan. 19. 19:21
19/69 A kérdező kommentje:
Jah és még hozzá kell tennem, hogy anyám napok óta kerül engem, rosszalló pillantásokat tesz, tehát gyanítom, hogy egy "füst alatt" tőlem is meg akar szabadulni.
20/69 A kérdező kommentje:
Mindegy, jó volt ezt valakivel megbeszélni, köszönöm, hogy meghallgattatok. A támadó hangvételű kommenteket is köszönöm, mindig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések: