Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám válni akar apámtól. Mit...

Invester kérdése:

Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam volna, egy végtelenül normális, összetartó családban éltem. Legalábbis azt hittem, 5 perccel ezelőttig. Most hallottam meg, hogy anyám épp a válást ecseteli apámnak (azt hiszik, hogy nem hallom). Leizzadtam, kalapál a szívem. Nem tudom, mikor akarják ezt megosztani velem. Mit tennétek a helyemben? Semmi előjele nem volt (legalábbis akkor előttem tökéletesen eltitkolták) apróbb összezördülések max. Csináljak úgy, mintha semmit sem hallottam volna, vagy vonjam őket kérdőre?

2013. jan. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahelyett hogy itt találgatsz, áll anyukád elé és kérdezd meg, hogy miért akar elválni, mert meghallottad és tudni akarod. Aztán majd mond valamit. De azért mert ő akarja a válást, és mert eddig minden oknak tűnt, és látszólag az édesapád mindent megtett érte, nem biztos hogy így van. A kettejük belső életében amint nyilvánvaló, te nem láttál bele eddig, hiszen egyébként nem ért volna meglepetésként ez a bejelentés.

34/N

2013. jan. 19. 19:23
 22/69 anonim ***** válasza:
Toled is meg akar szabadulni.... Erdekes. Lehet hogy nem bir harom embert eltartani egy fizetesbol?
2013. jan. 19. 19:25
 23/69 A kérdező kommentje:
Talán mégsem kellett volna ezt a kérdést kiírnom, de azért kicsit hirtelen jött a dolog, hogy annak ellenére, hogy mindenben próbálok megfelelni (főiskola, munka, stb) most hirtelen mehetünk a p*csába a híd alá. (Mert a ház feléből, meg a vagyontárgyak feléből minusz a hitelek kb. ez fog maradni).
2013. jan. 19. 19:27
 24/69 anonim ***** válasza:
100%

Ha apád meg akar változni, akkor biztos hogy neki is van sara. Eddig semmi bajod nem volt anyáddal és most azt hiszed hogy tőled is meg akar szabadulni? Na szép.

Amúgy dolgozol? Segíted őket ezekben a nehéz hónapokban?

2013. jan. 19. 19:27
 25/69 A kérdező kommentje:

"Toled is meg akar szabadulni.... Erdekes. Lehet hogy nem bir harom embert eltartani egy fizetesbol?"

Annál nincs undorítóbb dolog, hogyha tényleg az anyagi érdekek motiválják. Erről csak annyit, hogy míg anyám nettó x ezret keres havonta, addig apám hosszú évtizedek óta mindig több, mint ennek a dupláját. Amiből (a cigarettán kívül)semmi káros szenvedélyre nem költ, anyámnak adja. 1,5 hónapja fejeződött be a 3 millió forintos felújítás (mert anyám sírt, hogy "nem bírok tovább ilyen putriban élni" (jelzem, messze az átlag fölötti színvonalú ház, rend, tisztaság volt). Tetejébe több, mint 90% hogy apám jövő héten újra egy jólfizető munkahelyre került volna (valószínűleg így már ő sem fogja értelmét látni 0/24 hajtásnak..)

2013. jan. 19. 19:31
 26/69 A kérdező kommentje:

Amúgy dolgozol? Segíted őket ezekben a nehéz hónapokban?

természetesen.

2013. jan. 19. 19:33
 27/69 A kérdező kommentje:
Egyre inkább kezdek arrafelé hajlani, hogy itt csak és kizárólag a pénz a gondok forrása. Nem elég neki a jelenlegi (bőven középosztálybeli, kicsit afölötti) életszínvonal.
2013. jan. 19. 19:34
 28/69 A kérdező kommentje:
Beléptem a facebook fiókjába. Ismerem a csávót, aki írogat neki. Egy hatalmas nagy tróger, nőfaló. Olyan nőcsábász szöveget lenyom, hogy az hihetetlen. Mit tegyek, elmondjam neki, hogy milyen ez az ember, vagy hagyjam a ..csába és legyen az osztályrésze a keserű tapasztalat?
2013. jan. 19. 19:37
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

Akármennyire támadnak én megértem mit érzel.

Borzalmas megélni ezt az egészet, felnőttként még fel is fogod mi történik.

Hidd el, nagyon sokan nem nyalnák úgy az anyjukat váláskor, ha nem gyerekként kerülnek ebbe a szituációba.

Ha édesapáddal fogsz élni, akkor anyád tartásdíjat lesz kénytelen rád fizetni, + ott lesz a kereseted és édesapádé. Ketten meglesztek.

2013. jan. 19. 19:47
 30/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, nagyon kedves vagy, és jól esett. Nem hiszem, hogy 20 évesen tartásdíjat fizetne utánnam..
2013. jan. 19. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!