Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?
Szerintem ahelyett hogy itt találgatsz, áll anyukád elé és kérdezd meg, hogy miért akar elválni, mert meghallottad és tudni akarod. Aztán majd mond valamit. De azért mert ő akarja a válást, és mert eddig minden oknak tűnt, és látszólag az édesapád mindent megtett érte, nem biztos hogy így van. A kettejük belső életében amint nyilvánvaló, te nem láttál bele eddig, hiszen egyébként nem ért volna meglepetésként ez a bejelentés.
34/N
Ha apád meg akar változni, akkor biztos hogy neki is van sara. Eddig semmi bajod nem volt anyáddal és most azt hiszed hogy tőled is meg akar szabadulni? Na szép.
Amúgy dolgozol? Segíted őket ezekben a nehéz hónapokban?
"Toled is meg akar szabadulni.... Erdekes. Lehet hogy nem bir harom embert eltartani egy fizetesbol?"
Annál nincs undorítóbb dolog, hogyha tényleg az anyagi érdekek motiválják. Erről csak annyit, hogy míg anyám nettó x ezret keres havonta, addig apám hosszú évtizedek óta mindig több, mint ennek a dupláját. Amiből (a cigarettán kívül)semmi káros szenvedélyre nem költ, anyámnak adja. 1,5 hónapja fejeződött be a 3 millió forintos felújítás (mert anyám sírt, hogy "nem bírok tovább ilyen putriban élni" (jelzem, messze az átlag fölötti színvonalú ház, rend, tisztaság volt). Tetejébe több, mint 90% hogy apám jövő héten újra egy jólfizető munkahelyre került volna (valószínűleg így már ő sem fogja értelmét látni 0/24 hajtásnak..)
Amúgy dolgozol? Segíted őket ezekben a nehéz hónapokban?
természetesen.
Akármennyire támadnak én megértem mit érzel.
Borzalmas megélni ezt az egészet, felnőttként még fel is fogod mi történik.
Hidd el, nagyon sokan nem nyalnák úgy az anyjukat váláskor, ha nem gyerekként kerülnek ebbe a szituációba.
Ha édesapáddal fogsz élni, akkor anyád tartásdíjat lesz kénytelen rád fizetni, + ott lesz a kereseted és édesapádé. Ketten meglesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!