Invester kérdése:
Anyám válni akar apámtól. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sosem gondoltam volna, egy végtelenül normális, összetartó családban éltem. Legalábbis azt hittem, 5 perccel ezelőttig. Most hallottam meg, hogy anyám épp a válást ecseteli apámnak (azt hiszik, hogy nem hallom). Leizzadtam, kalapál a szívem. Nem tudom, mikor akarják ezt megosztani velem. Mit tennétek a helyemben? Semmi előjele nem volt (legalábbis akkor előttem tökéletesen eltitkolták) apróbb összezördülések max. Csináljak úgy, mintha semmit sem hallottam volna, vagy vonjam őket kérdőre?2013. jan. 19. 18:43
31/69 anonim válasza:
Pedig kénytelen lesz, ha még tanulsz.
Nappalis vagy?
32/69 A kérdező kommentje:
Saját magam finanszírozom a tanulmányokat, levelező..
2013. jan. 19. 19:52
33/69 anonim válasza:
Akkor tényleg lehet, hogy nem kell utánad fizetnie.
Bár fogalmam sincs hogy szól a jogszabály.
Azért majd nézzetek utána.
Akkor most ő összejött egy másik pasival?
34/69 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki.. Tetejébe egy tipikus "vigyorgó képű" "minden nőt megdugok, aztán kidobom" csávó.. Csakhogy anyám ezt még nem tudja...
2013. jan. 19. 19:54
35/69 anonim válasza:
Hát majd megtudja.
Ismerek én ilyen férfiakat. Szeretem őket, de velük lehetetlen komolyan tervezni.
36/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ezek után legyen -e bennem annyi emberség, jóindulat, hogy közlöm vele a tényeket, aztán azt kezd az információval, amit akar. Ha elmondanám neki, azzal lehet, hogy itthon tartanám, esetleg újra megpróbálna kijönni apámmal, de szerintem ennek már semmi értelme (mondom ezt úgy, hogy tegnap még derűs családi beszélgetés volt vacsora közben..) Az biztos, hogy jó lecke ez számomra is. Ha azt sem ismerem, akivel születésem óta együtt élek.. Kicsit átértékelem a dolgokat ezentúl.
2013. jan. 19. 19:56
37/69 anonim válasza:
Hülye kérdés, de biztosan el fognak válni? Nem csak veszekedés?
38/69 anonim válasza:
Akkor hadd menjen az uj pasijához, ne mondjál te semmit sem neki, hogy milyen pasi, hadd tapasztalja meg az anyud, majd akkor felébred, de már lehet késõ lesz.
39/69 A kérdező kommentje:
Sajnos én pedig depressziós, és pánikbeteg vagyok, így különösen nehéz lesz ezt az egészet elviselnem. Viszont így legalább meg tudok tenni olyan dolgokat, amit a családi kötelék miatt eddig nem mertem.
2013. jan. 19. 19:57
40/69 anonim válasza:
És kezelnek? Mármint a depresszióval és a pánikbetegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!