Az öcsém egész nap a gép előtt ül, mit tegyek?
ma 16:18
Vannak 20-on évesek is,akik egész nap a gép előtt ülnek.
Egy 13 éves kissrácnak azért nem feltétlenül úgy kell viselkednie,mint egy felnőttnek.
Tök normális,hogy szereti a számítógépes játékokat,és ezek kötik le!Nem így fog viselkedni,ha lesz egy barátnője pár év múlva,majd ő leszoktatja,ha nem unja meg......13 évesen azért még nem a csajozással kell foglalkoznia!
Nekem is az agyamra menne az ilyen nővér!
Én 12 éves koromban kaptam meg az első számítógépemet,
évekig az volt az egyetlen örömöm,hátrányomra meg nem vált,mert informatikus lettem,szabadidőmben,meg weboldalakat szerkesztek!
13 éves gyereknél még nem gáz,23 évesnél már igen,de akkor is,csak ha nem értelmes dologra használja a gépet!
16:18-as vagyok.
Hol írtam én azt, hogy csajozzon, meg viselkedjen úgy, mint egy felnőtt, ráadásul ne is gépezzen?
ma 16:26
Azt én tettem hozzá!
És ilyen korban,főleg a fiúkat,nem igazán érdekli az olvasás,engem se érdekelt,csak a gép,most meg imádok olvasni!
Ha elmegyek a Libribe,van hogy több ezret kifizetek a könyvekért!
Ki mondja meg,hogy ebben a korban mi érdekelhet/foglalkozhat a fiatal kis srácot?
"megszorítanám a karját és magam elé állítanám, és jól elbeszélgetnék vele"
persze!
Alkalmazzunk erőszakot!
Ezzel max azt érné el,hogy (jogosan)megutáltatná magát vele!!!!
a fiatal kis srácot?*
egy fiatal kis srácot?
"Ki mondja meg,hogy ebben a korban mi érdekelhet/foglalkozhat a fiatal kis srácot?"
Ha nem nyit a világ felé, akkor esélye sem lesz arra, hogy más is érdekelhesse, foglalkoztathassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!