Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párommal? Mert lusta, semmit nem csinál, egész nap a számítógép előtt ül.
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 21:54
2/19 anonim válasza:
Zavard el napközben dolgozni,ne te tartsd el őt.
4/19 anonim válasza:
Teperd le, és szex:-))) Vagy azt sem akar?
5/19 anonim válasza:
Te se csinálj semmit. Ne főz, ne takaríts, ne moss! Ülj a számítógép másik oldalára /vele szemben/ és kezd el mondogatni: "Mikor ülhetek a számítógép elé? Mikor ülhetek a számítógép elé? Mikor ülhetek a sámítógép elé?...
6/19 anonim válasza:
Nekem az öcsém ilyen, és fogalmam sincs, mit lehetne tenni. Megkérem valamire, hogy segítsen, és: "nem látod, hogy most játszok?" Pedig már 19 éves, főiskolás. A szüleink se tudnak rá hatni. :-(
Én is gépezek, sőt, informatikából diplomázok, de nem váltam függővé.
7/19 anonim válasza:
Te is ülj le a tv elé és ne fözz,ne moss,ne csinálj semmit pár napig.Ha nem kapcsol akkor kezdj el magadra főzni,mosni fe őt hagyd ki.Elöbb utöbb csak rájön,hogy egy lusta dög.
8/19 anonim válasza:
Ülj az ölébe meztelenül. Ha ettől sem kel fel a számítógéptől, akkor komoly baj van.
9/19 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele előbb. Nálunk ugyanez volt, hiába kértem, nem változott a helyzet.Most válunk.Hátha nem minden férfi ilyen, próbáld meg.Ha marad minden a régiben, felejtsd el!
10/19 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd annyiban. Nálunk is előadódik hasonló helyzet , akkor elkezdek kiabálni ha nem használ áramtalanítok egy kis kapcsolóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!