Meghalt anyukám, mit tegyek, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, első éves főiskolán, és ma halt meg az édesanyám,az még hagyján hogy nem tudom felfogni, de állandóan bőgök mint egy kislány, vele éltem, 20 éven át őt láttam elősször, majd a nap végén utoljára. Ennek most vége..
Az idő gyógyír? kétlem..., sosem lesz itt mellettem, sosem fog tanácsot adni, hogy a fenébe kéne túlesnem ezen, lassan ott tartok, hogy a Lánc hídra fel és zsupsz.
nincs túl nagy családom, és ők merőben másak mint anyukám volt, támaszaim nem igazán lehetnek.
köszi előre is....
2013. jan. 18. 15:25
22/22 anonim válasza:
őszinte részvétem. sajnos mindig veled lesz majd ez a fájdalom és amikor nagyon elkeseredett leszel ez hatványozodni fog. én 23 éves koromban vesztettem el édesanyámat egyik percről a másikra a szemem láttára és rettenetes volt. a mai napig ha rossz a kedvem vagy csak nyugalomra vágynék rá gondolok, és kicsit megnyugtat. tudom figyel vagy lát engem, nem hiszek az ilyen dolgokban, de tudom valamilyen kapocs biztos van mert, ha szorult helyzetben vagyok és kéne egy kis segítség valahogy mindig érkezik és tudom, hogy..... amúgy sem tudok mit kezdeni a halállal mivel senki nem tudja mi van utána, hát szerintem valami biztos. fel a fejjel sírd ki magad egyáltalán nem kínos mások előtt és, ha úgy érzed akkor se törődj vele, ezen túl kell jutni és idővel kicsit könnyebb lesz a dolog. sajnos eleinte mindenről eszedbe fog jutni, később pedig arra fogsz gondolni ő mit gondolna erről, de mivel szerettétek egymást tudni fogod mindig, hogy döntsél. és ne felejtsd el benned mindig ott lesz ő is. és a lánchíd semmire sem megoldás :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!