Az hogy anyukám gyerekkoromban meghalt, ez már mindig fájó lesz?
Nézd a jó oldalát ennek.(tudom így furcsa de van jó oldal is)
Gondolj arra,hogy neked 12 éved van amit senki nem vehet el tőled.12 éved van amire mindig örömmel emlékszel,és ha lesznek gyerekeid,örömmel fogsz nekik mesélni a 12 évedről,hogy mi mindent csináltatok együtt.Az emlékek fontosak,és neked legalább van 12 boldog éved.
Néz engem.Én 40 éves vagyok már.Anyám él még.Mégis 10 éves korom óta azt kívántam,hogy bárcsak meghalna,bárcsak történne vele valami.Nekem 18 éves koromig pokol volt az életem anyám mellett.1 napot nem tudnék mondani amire azt mondanám,hogy nekem is van egy anyukám..Agresszív alkoholistaként csak ütni,verni tudott.Egy szép szó,egy kedves gesztust nem éltem át vele.Kínzott,megalázott,becsapott,kis híján nyomorékká tett.
Te már szerencsésebb vagy mint én.Ezért mondtam az elején,hogy mindig nézd a jó oldalát a dolgoknak.
Szia!
Nekem 6 évesen halt meg anyukám. Én is néha irigyen nézem aki az anyukájával tud lenni. De hát ez van sajnos nem tudok mit tenni ellene. Neked annyival "jobb", hogy emlékszel rá én meg csak fényképekről tudom, hogy nézett ki. Csak enyhülni fog az érzés de soha nem felejted el. Én is sokszor gondolok arra milyen jó lenne ha itt lenne. Másik az, hogy lemaradt és már nem látja az életemben a fontos eseményeket. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!