Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám és testvérem kapcsolat...

Knashh kérdése:

Anyukám és testvérem kapcsolatáról van szó. Ma hazajöttem haveroktól és az fogad hogy anyukám sír mert tesóm fenyegeti és mert sajnos 2 órával ezelôtt mamám meghalt. Mit tegyek hogy legalább veszekedés ne legyen pont ilyen helyzetben? 14/f

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy fenyegeti? Mivel?
2012. jún. 19. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj hatni a tesódra, hogy most ne legyen önző, bármi miatt is fenyegetőzik, hozakodjon vele elő később.
2012. jún. 19. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ezt a fenyegetés dolgot. Szólj a tesódnak, hogy menjetek el sétálni, adja ki a gőzt, anyukád meg valószínű tudja, de mond meg neki, hogy mindenki máshogy gyászol, szegény tesódból ezt hozta ki.
2012. jún. 19. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Egy jó kiadós verés kell neki
2012. jún. 20. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem emiatt van most ez a dolog hogy mamám meghalt, azzal fenyegeti hogy megveri anyámat.
2012. jún. 20. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a tesodat agyon kellene verni egy baseball ütővel. Mi az hogy fenyegeti az anyjat? Esetleg nem beszelted meg vele hogy ezt nem kellene? Bar iszonyatosan primitív lehet. Nagyon kemeny! Mekkora primitív suttyóm élnek! Esetleg este ha elaludt, vagd el a torkát a tesódnak! Az megoldja a helyzetet!
2012. júl. 4. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egy buta f*sz,nem is ember!!
2012. júl. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!