Családi pótlék?
Együttérzek veled, hogy ilyen fiatalon ilyen nehéz körülmények közé kerültél.
A családi pótlékot a szülő kapja a gyermekére. Nem a gyermek kapja.
DE kérvényezheted egyrészt a neked (illetve a rólad gondoskodóknak) történő kiutalását illetve kérhetsz gyerektartást a szülődtől, persze bírói úton. Mindkettő sajnos hosszadalmas és elég megalázó procedúra. Én fiatalként az utóbbival éltem, persze volt felnőtt aki segített nekem ebben, javaslom ezt a lépést meglépni, de számolnod kel azzal, hogy minimum évekig nem lesz felhőtlen a viszonyod az anyukáddal.
én most 20 évesen is kapom a családi pótlékot.
Ez annyi hogy ha nappalin vagy estin tanulsz akkor bemész a TársadalomBiztosítóhoz és igényled saját részre,elbírálják 1-2 hét alatt és onnétól neked fogják utalni.
Első!
Nem szeretnék pereskedni, hiába nem szeretek együtt élni az anyukámmal, rosszat azért mégsem akarok neki.
Második! És ezt 18 év alatt is elintézhetem?
A családi pótlék az az amikor apa megy horgászni télen a tóra és megy vele a család is.Akkor kell vágni a tó jegébe még egy plusz léket.
Az a családi pótlék. xD
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!