Hogyan békitsem meg az anyámat?
Figyelt kérdés
Eggyütt élek anyámmal és a férjemmel,van egy vállalkozásunk a férjemmel közösen,és anyám is ott dolgozik.Az utobbi 6 hónapaban(új házba költöztünk)anyám furcsán kezdett viselkedni,pl elkéri az autonkat szinte minden hétvégén használja ,de nem tankolt bele egyszer sem,bármit vesszünk a házba vagy bármit csináltatunk a házban,nem kérdzi meg hogy adjon e bele egy kis pénzt,legalább amennyit tud nem többet.(Közösen vettük a házat)Szóvá tette a férjem neki,ezeket és persze most megsértödött,igaz a férjem mérges volt ,talán máshogy kellett volna beszélni vele.Azóta én próbáltam probálok beszélni anyámmal,hogy nem bántani akartuk,csak megbeszélni a dolgokat,de ő szóba se áll velünk,és most nem hajlando dolgozni sem a vállalkozásunkban.Mit tegyek ,nem akarok rosszban lenni vele.Szeretem az anyám és nem akartam bántani ,de muszály volt szólni,mert nem vette észre magát.2012. jún. 4. 09:25
1/4 anonim válasza:
Igazából el tudom képzelni, hogy a férjed ezt milyen stílusban mondta... úgyhogy az lenne az első, hogy ő bocsánatot kér.
Amúgy nem tudom mennyire megy jól a vállalkozásotok, de feltételezem, hogy sokkal jobban álltok anyagilag, mint édesanyád. Amit pedig elkérnétek pár ezer forintban mérhető. Tényleg annyira fontos ezt behajtani rajta?
2/4 anonim válasza:
Ha nem dolgozik, miből fogja magát fenntartani? A benzinben igazatok volt, de abban nem, hogy ha bármit vettetek a házba, ő nem adott bele. A saját kényelmetek miatt, a saját szépérzéketek miatt vásároltátok azokat a tárgyakat. Gondolom, előtte nem is beszéltétek meg vele. Ülj le, és beszéld meg vele, hogy hogyan legyen a továbbiakban? Vegyetek fel valakit a helyére, vagy hajlandó végezni a munkáját?
3/4 anonim válasza:
Ezért kell az elején szólni,nem nyelni sokáig,mert akkor utána robban...
Meg fog békélni, ne aggódjatok.
(kedves előzőek,mivel az anya ottdolgozottgondolom tudják mennyit keres,mit tudna fizetni és mit nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a saját szépérzékünk miatt vettünk dolgokat,ablakot cseréltettünk,szigeteltettük a szobákat,az ablak cserénél meg volt beszélve ,hogy a szoba ablakokat 2- öt mi fizetjük,ő mondta hogy cseréltessük ki a fürdöben is és azt ö fizeti,aztán mikor megcsinálták,már meggondolta magát,merthogy ugysem került sokba az a kis ablak.nem megy olyan jol a vállalkozás azért,de nem is az a lényeg,hogy nem ad pénzt semmibe,hanem meg sem fordul a fejében, ez a rossz.
2012. jún. 4. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!