Hogyan békítsem ki a szomszéddal?
Röviden annyi a történet, hogy a vőlegényem féltékeny a szomszédra, mert szerinte tetszem neki, és láthatóan nyomul rám. Én ebből nem vettem észre semmit, de ő váltig állítja, hogy így van. Féltékenységi jelenetet rendezett, velem veszekedett, hogy miért hozom magam ilyen helyzetbe. Szerinte hibás vagyok, mert beszélgettem a sráccal, és nem ellenkeztem, amikor láthat jelét adta annak, hogy hátsó szándékai vannak!? De az a legszebb, hogy ő akarta mindig azt, hogy főzőcskézzünk, meg borozgassunk együtt a szomszéddal. Amikor meg én is jóba lettem vele, akkor összeesküvés elméleteket gyárt. Csúnyán elküldte a szomszédot a búsba, és szeretném ha bocsánatot kérne tőle. Szerintetek hogyan vegyem rá? Tanácstalan vagyok.
Én 21/L, Ő 28/F Szomszéd 30/F
menekülj egy ilyen vadbaromtól
egész életedet megmérgezné
próbáld őt is ilyen helyzetbe hozni! tehát te is állítsd váltig hogy szemet vetnek rá (pl. az utcán)és féltékenykedj, de ne rendezz jelenetet! csak beszéld meg vele! ő nem fogja tudni, h mire gondolsz (mármint ő nem vett észre semmit az egész "nyomulásból")és így megmondhatod neki h ugyanezt élte át, mint te! ha érti a célzást talán belátja, h hibázott! :)
vagy szemtől szembe mond meg neki, h akár megnéznek engem, akár nyomulnak rám, engem nem érdekel senki más, csak te! én téged szeretlek nem mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!