Mit csinálnál egy ilyen szomszéddal?
Mindenért átkopog. Van kisfiunk, ha hangosan nevet már átkopog. Sírni ritkán szokott, de azért is átkopog.Lehet, hogy azt gondolja a kopogással elmúlik a fájdalma?
Eddig tényleg megpróbáltam odafigyelni, hogy ne legyünk hangosak, de tegnap betelt a pohár. Zárat cseréltettünk a bejárati ajtóban, nem volt hangos és 10 perc volt az egész. Erre kijön ordibálva az néni, hogy ezt kettőig lehet csinálni, ez a ház szabálya. Én megnéztem az órát és 3 perccel múlt kettő. Ő is igazolta, elmúlt a 2 óra.
Volt olyan, hogy olyankor kopogott át mikor a fiam aludt, a férjem itthon sem volt én pedig a könyveket rendeztem ( nem jár zajjal). Nagyon vékonyak a falak, szerintem más zajára is azt hiszi, hogy a miénk.
Mit lehet tenni? Már nem kérek többször elnézést, mert nincs miért! Elfogyott a türelmem, eddig megadtam neki minden tiszteletet, de már nem érdemli meg.
egy éjféli rockkoncertnek tuti örülne, aztán amíg a marha csak harkályosdit játszik addig jó, ha netán tettlegességig fajul a dolog jelentsd fel, aztán keress valakit aki elmagyarázza neki, hogy mi lesz ha még egyszer megzavarja a privát szférádat.
De te személyesen ne nyúlj hozzá, mert onnantól mehet az oda-vissza jelentgetés.
Ha albérlők vagytok nem sokat tehettek. Ha lakástulajdonosok, akkor meg bosszantsátok fel.
Hallotok valami zajt, kopogjatok be hogy a gyerek nem tud aludni tőle.
Egyébként meg ne nyiss neki ajtót. Ha meg kinyitod: mi a f.szt akar má' megin'??
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!