Normális, hogy a tesóm minden hónapban én tőlem kér pénzt?
Azta, dettó, mint az én tesóm.
Jól keres, ottohn él, semmibe nem száll be, se kajába, se rezsibe, nem takarít, stb. De pénzt kér fizetés után két héttel anyutól. Elbulizza. Ruhákat vesz. Cigit.
Tőlem is kért, én először adtam neki, keveset, aztán amikor én kértem tőle szívességet és kb. le sem szrt, na akkor hagytam a fenébe. Azóta szinte nem is beszélünk.
Bocs, hogy offoltam a saját sztorimmal, de tényleg ne adj neki pénzt, szerintem ilyen esetekben már nem számít a vérségi kötelék. Ha szüleid már nem tudnak adni, mert idősebbek lesznek, téged fog ezzel terrorizálni. És 30 évesen nem fog változni, csak romlani fog a helyzet.
Ja, már nem adsz neki.
De ez tényleg nem normális dolog. És próbáltál beszélni vele erről?
5-ös,de tudom nem vigazstal,de a te tesód bulizik,cigizik,az enyém se nem bulizik,se nem cigizik
hatos:ma is próbáltam vele erről beszélni,de még ő volt rám felháboroodva,hogy én velem nem lehet beszélni,mert nem adtam neki pénzt
biztos elissza, vagy ellottózza, vagy ilyesmi... Vagy nem drogozik? Gondolom nem felszívóik az a sok pénz (vagy van egy gyereke valahol, akiről nem tudtok, és az után fizet)
Egyáltalán nem normális, jól teszed, hogy nem adsz neki kölcsön, de ki kellene deríteni, mire kell neki, lehet, hogy bajban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!