A tesom ha elmegy bulizni kb 1-2 szer egy honapban kiuti magat. 3 db Ecstasy-t is bevesz akar. Ez tuladagolas? Ex-el lehet tuladagolast csinalni?
Lehet vele, persze.
Szerintem ha csak havonta 1-2 alkalommal megy akkor még kibírható, de csökkenthetné mert ha iszik is meg minden akkor úgy lesz, mint nálam, hogy hirtelen lett nagyon rosszul. Hetekig buliztam megállás nélkül, volt minden aztán egyszercsak nagyon rosszul voltam ébredéskor. Hagyni kellett 2-3 hét pihenőt, örülhetek, hogy nem vágtam tönkre magam mégjobban.
Aláírom, hogy néha buli meg minden, de azért oda kell figyelni. Legjobb lenne leállni az egésszel.
Szerintem attol fugg, hogy milyen eros a szervezete. De ha iszik is melle, elobb-utobb nem lesz jo vege!!!! Semmilyen szervezet nem birja ezt sokaig. Meg az igazsag, akik ilyen eletet elnek, alig esznek valamit. Isznak, cigiznek, kave. Ebbol all az "etlapjuk".
Nem lesz jo vege, az tuti!!!!!
Nem tudom, hogy mennyit szedhet be, de en ismerek 2 nagyon fiatal sracot, 30 alattiak voltak, akik ugyanilyen zullott eletet eltek, mint a tesod, es meghalt mindegyik. Ittak, es mindenfelet beszedtek melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!