Erős gyógyszer túladagolás után mennyi idő múlva jövök helyre?
szerintem holnapra már nem lesz semmi bajod, de attól függ, miket vettél be és milyen kombinációban.
ha mindet kihánytad, az jó, bár ha csak 3 óra múlva, akkor az már felszívódott.
el kéne menni orvoshoz.
igyál sok vizet.
Attól függ, miket szedtél be. Ha volt közte retard (nyújtott hatású), akkor tovább tart a kiürülés. A "szokásos" enyhébb nyugtatók és altatók egy nap alatt lebomlanak maradandó károsító hatás nélkül, de pl. a paracetamollal már vigyázni kell, mert erősen májkárosító hatású, és átmeneti javulás után rosszabbodhat az állapot.
De ugye tudod, hogy nem ártana pszichológussal beszélni, ha ilyet csináltál?
Amit nagyobb mennyiségben, az szív alakú szívgyógyszer, vérnyomáscsökkentő, ezeket egy levéllel (pontos nevüket nem tudom) aztán egy levéllel a Xyzalból és az Apranaxból. Bár nem tudom minek, de kb 5 szem múltivitamint, és a többi fogalmam sincs, hogy mi volt, talán néhány lázcsillapító, meg pár olyan, amiket csak orvos írhat fel és napi max 1-et lehet szedni.
Azt nem tudom, hogy mindet kihánytam-e, de miután bevettem, fél óra múlva elkezdett rettenetesen fájni a hasam, a szám is lezsibbadt, és hányingerem volt. 3óra elteltével még mindig fájt a hasam, de a hányást nem bírtam visszatartani, és kijött. Nagyon híg, teljesen folyékony volt, olyan sárgás-zöld színű, és látta benne pár fehér akármit, amit én a gyógyszernek tulajdonította (csak szinekben jelent meg), aztán 20 perc múlva megint ez volt. Utánna lecsillapodott a hasfájás, és el tudtam aludni.
első vagyok
de mi a baj, miért csináltad ezt?
hát még nekem sem tiszta miért vettél be ennyit (talán nem józan állapotban voltál? :D)
amúgy jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!