Túladagolás vagy ne? (pajzsmirigy alulműkődés)
a túlműködésnek is rengeteg kellemetlen hatása van, hogy nem hízol, az csak az egyik, ráadásul nehezebb kúrálni is.
olvass utána neten.
lehet a könnyebbnek látszó utat választani, de nem javasolnám, szerintem rosszabb, mintha amfetaminnal akarnál fogyni, attól csak drogfüggő leszel, és túlfogysz.
Nekem elnézték az adagot, és majdnem átbillentem túlműködésbe. Doki azt mondta, még jó, hogy fiatal vagyok, mert különben simán lehetett volna szívritmuszavarom, vagy ilyesmi. És gondolom nem csak ez.
Ha normálisra áll a pajzsmirigyhormon szinted, az anyagcseréd úgyis beáll egészséges mértékűre, és tudsz fogyni. Mozogj, figyelj az étkezésedre...
A gyógyszerrel nem szórakoznék a helyedben.
az összes pajzsmirigy probléma a torokcsakra alul vagy túlmüködésére vezethető vissza. Óvatosan végrehajtott jógagyakorlatok
(hídállás, gyertyaállás) viparita karini)
'csodákra képesek' valójában természetes egyensúlyt állytanak vissza. Jógaoktató javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!