Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túladagolás vagy ne? (pajzsmir...

Túladagolás vagy ne? (pajzsmirigy alulműkődés)

Figyelt kérdés
pajzsmirigy alulműkődésem van, és az orvos azt mondta hogy mostmár kevesebb gyogyszert kell szednem mert már sokkal jobbak az eredmények. már 2éve fogyni akarok de egyszerűen nem megy.A pajzsmirigy túlműkődés meg olyan hogy bármennyit ehetek és egyre csak vékonyabb leszek..Ha folytatom és ugyan annyi gyógyszert szedek akkor pajzsmirigy tulműkődésem lesz ? nagyon veszélyes ez ?
2011. okt. 26. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem játszanék az egészségemmel. ahoz az túl fontos. ha fogyni akarsz akkor sportolj és egyél sok gyümit és zöldséget.
2011. okt. 26. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a túlműködésnek is rengeteg kellemetlen hatása van, hogy nem hízol, az csak az egyik, ráadásul nehezebb kúrálni is.

olvass utána neten.

lehet a könnyebbnek látszó utat választani, de nem javasolnám, szerintem rosszabb, mintha amfetaminnal akarnál fogyni, attól csak drogfüggő leszel, és túlfogysz.

2011. okt. 26. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem elnézték az adagot, és majdnem átbillentem túlműködésbe. Doki azt mondta, még jó, hogy fiatal vagyok, mert különben simán lehetett volna szívritmuszavarom, vagy ilyesmi. És gondolom nem csak ez.

Ha normálisra áll a pajzsmirigyhormon szinted, az anyagcseréd úgyis beáll egészséges mértékűre, és tudsz fogyni. Mozogj, figyelj az étkezésedre...

A gyógyszerrel nem szórakoznék a helyedben.

2011. nov. 4. 23:56
 4/4 anonim válasza:

az összes pajzsmirigy probléma a torokcsakra alul vagy túlmüködésére vezethető vissza. Óvatosan végrehajtott jógagyakorlatok

(hídállás, gyertyaállás) viparita karini)

'csodákra képesek' valójában természetes egyensúlyt állytanak vissza. Jógaoktató javasolt.

2015. dec. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!