Milyen a gyógyszer túladagolás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok gyógyszert vesz be,de mivel jár?2011. okt. 20. 16:15
1/13 anonim válasza:
Nem úgy van, mint a filmekben, ahol csak kidőlnek. Szépen összepisiled, összesz*rod magad, habzik a szád, meg ilyen finomságok.
2/13 anonim válasza:
Okozhat háyningert, hasmenést vagy vércukor és vérnyomásesést.
4/13 anonim válasza:
Nekem nem volt összepisilés de én nem is éreztem semmit csak anyám beszámolóját tudom leírni félig ülő helyzetbe voltam a szemem kiakadt és a vérnyomásom ugrált (de nagyon ) am meg nem éri meg tenni mert nagyon szar ha nem sikerül mert amikor én visszanyertem az eszméletem nagyon szarul voltam és most is néha érzem a gyógyszerek ízét(ami nem kellemes) sőt ha megteszed és nem sikerül akkor nagyon szar lesz inkább beszélj a legjobb haveroddal vagy a szüleiddel erről. És nem vicc.
6/13 anonim válasza:
Hát...én nekem volt, antibiotikumos kezeléstől...először csak sípolt a fülem, de vmi nagyon durván, aztán szédültem, zuhanó szerű szédüléssel...majd felálltam, de összeestem...nem ájultam el, de összerogytam szó szorosan...abból nagy nehezen felálltam, h kijussak mosdóba...ki is jutottam...totál fekete volt a szám, erre tisztán emlékszek...próbáltam enyhíteni a tüneteimet, amíg még magamnál voltam, de nem ment...vhogy bemásztam végül az ágyamba, és ott végül sokkot kaptam...úgy találtak rám...szerencsére. Nem egy élmény mindenesetre.
7/13 anonim válasza:
Jah, végül, azért volt a túladagolás, mert nem írhatták volna fel nekem azt az antibiotikumot egyáltalán, tehát igazából az volt, de még azért, mert sok gyógyszert vettem be...előző voltam.
8/13 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen gyógyszer, van olyan ami eufórikus állapotot tud okozni pl stimulánsok (már amelyik gyógyszernek minősül), van olyan amit doppingszerként is lehet használni pl: aspirin, bérescsepp,Nandrolon stb. Van bódító hatású pl. dezomorfin, xanax, és még sok opiát. De súlyos dúladagolás esetén mindegyik képes halált okozni.
9/13 anonim válasza:
alszok 1 napja
tegnap a sok gyogyszer utan elajultam. felkeltem atmentem az ágyamba aludtam
amig ma ebren voltam mindent leejtettem estem keltem beutottem a kezem
este ettem es azota hanyok es gyomorgorcsom van
annyi erom nincs kb h lefurodjek de gyors elintezem.
regebben egy ilyentol csak aludtam egy nagyot
de mar nem vagyok hozzaszokva.
nem.pisiltem be en sem de mindenem fáj.
tobbet ilyet nem csinalok.
10/13 anonim válasza:
mesélek, ha túlélem.
remélem nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!