Anyu sokkal jobban kedveli tesóm barátnőjét, de engem már nem is zavar. Normális, hogy nem érdekel?
-Ha bemegyek hozzá a szobájába kiküld, ha bemegy ő, akkor pedig beszélgetnek félórát-1 órát.
-ő az isten, gyakran vág bele a szavamba, ha 2-3 mondatot mégis sikerül beszélgetnem vele,ilyenkor ők beszélgetnek, én pedig olyan 2 perc csendbenlét után fogom magam és kimegyek.
-Mostanában ha felkelek flegma vagyok vele.
-Tervezem, hogy 18-19 évesen lelépek, és itt lesz neki akkor is ez az idóta r*banc.
-Hazudozom neki/és ellene leszek.
(tanulni magamért tanulok, szóval nem így értem).
Szóval normális, ha így reagálok? Azóta csak mióta érzem, hogy nincs helyem itt.:/
Egyébként nem mondanám, hogy nem hiányzik, mert hiányzik, hogy legyen egy anyukám úgy,hogy foglalkozik velem,azzal, hogy mit érzek. De ezt egyátalán nem látom.
Tesóm haverja idejön, kibeszéli a szerelmi életét, megoldást ad rá, egyszerűen annyit sem kérdez meg tőlem, hogy 'Van pasid?' Semmit nem tud az életemről, a jegyeimen kívül. Nem érdekli, kik az osztálytársaim, hogy érzem magam, vagy épp kivel beszélek az interneten, ki van a háttérképen, ki azon a poszteren az a 'jóképű' srác? Csak nem tetszik?' Semmit, ránéz max, ha épp észre veszi majd kimegy.
Persze tesóm barátnőjével/és tesóm haverjával mindent megbeszél, mert talán ők már felnőttek(23-25) és nekem nincsen agyam, vagy talán érzéseim.
Úgy érzem válaszott,végig mentünk azon mikor elveszítet, és teljesen ellökött magától,végig nézte, ahogy egyre rosszabb minden nap felkelni, végig hallgatja a zenéket amiket hallgatok is.pl: (Anti fitnes club) Még sem jutott eszébe egyszer sem, hogy egy kicsit aggódjon értem. Nem azért mert felvágom az ereim, vagy neki futok a busz hátuljának:D,hanem azzal,hogy neme-e érzem magam rosszul, nem-e szorulok a lelki segítségére.:(.
Nem érdekli.
apukám sajnos meghalt:(.
Köszi, de próbálkozok, hogy olyan témát veszek elő, meg tudja, hogy ennyi idősen Ő sem volt dedós mégis így kezel.
Szerintem meg nem kedveli jobban, csak másképp bánik vele, úgy, ahogy Te szeretnéd, hogy bánjon veled.
A párom húga nálam 6-7 évvel kisebb, teljesen másképp bánik velem anyósom, mint Vele. Vagyis velem mindig kedves, rendes, aranyos, előzékeny, udvarias stb. Sokat beszélgetünk ha náluk vagyok. Én 23 éves vagyok, a lánya 16...
Nem szeret engem jobban, csak másképp...
Gyakran olyan is van, hogy beszól a lányának valamit, aztán veszem a lapot, hogy az igazából nekem szólt, csak indirekt módon. Van a mondás "lányomnak mondom, menyem tanuljon belőle"...
aztán amiket írtál.
1.-nem hiszem, hogy csak akkor beszélhetsz anyukáddal, amikor a lány is ott van, ha meg vendég van általában őt szórakoztatjuk, vele beszélgetünk (mondjuk más tál tészta, ha emiatt atnéznek rajtad...)
2.kivel vagy flegma anyukáddal? Ez miért segít rajtad? Ettől nem fogod jobban érezni magad
3-18-19 évesen nem olyan könnyű ám lelépni, én még diplomával is alig tudok (sőt még nem tudtam) elhelyezkedni, nem hogy anélkül...
4-kinek hazudsz, ki ellen leszel, kinek jó ez?
Míg gyerekesen viselkedsz ne várd, hogy felnőttként nézzenek Rád.
A párom húga, most 17 évesen vallotta be, hogy milyen "hülye voltam mikor hisztiztem, hogy nem vittetek magatokkal"...(14 évesen elmentünk együtt a tengerre, egyetlen este nem vittük magunkkal és kicsapta a hisztit).
Utolsó:
Nem, hidd el itt nem erről van szó, leírtam egy kedves privát válaszolónak is,hogy próbálkoztam vele, mindenről próbálok szót ejteni, sosem hisztizek, nyáron már dolgozom (szakmunkásba járok,így csak a túlórát fizetnék meg) mégsem érdeklem:/.
Nem tudom mi lesz még, majd kiforrja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!