Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszer kinyírom a bátyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer kinyírom a bátyám barátnőjét! Nagyon nagyon idegesítő, már nem csak engem zavar. A bátyámnak meg hiába mondjuk. Mit csinálhatnánk?

Figyelt kérdés
Szóval...A bátyám 22 éves, és egy 18 éves lánnyal van együtt, már olyan 2 éve biztos, nekünk igazából csak fél éve mutatta be. Először szimpatikus, aranyos kedves lánynak tűnt, beszélgetett mindenkivel, nem volt visszahúzódó. Amúgy ilyen kis elkényeztetett, apuci kedvence, az már látszódott rajta akkor is...De ez igazán olyan 2 hónapja lett nagyon feltűnő..Semmi nem jó neki, családi ebédeken ahova meg van hívva mindenre húzza az orrát, ők nem így eszik meg minden...Nem jó a coca cola, neki pepsi kell...ez egyszer úgy elnézhető, de már mindig ezt csinálja...Anya csinál neki külön kaját, és még azt is leszólja...A bátyám meg észre sem veszi, ha meg mondjuk mondok neki ezzel kapcsolatban valamit, akkor én vagyok a szenya, mert leszólom a barátnőjét...mit csinálhatnánk vele? Amúgy a lány egy korú velem!Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 24. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne adjatok neki enni
2010. máj. 24. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:

én megmondanám a testvéremnek hogy szar az élet így. veszekednék vele egy sort aztán vagy a csaj változtat vagy a bátyád lép le ami tökre valószínűtlen azért.

értelmes emberek kultúrált módon meg tudják beszélni hogy melyik családban hogy szokás lehet kompromisszumokat kötni. ha meg a csajjal nem lehet leülni beszélgetni ilyen dolgokról hogy nálunk nem így emgy stb. akkor annyit is ér... eldobandó

2010. máj. 24. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a bátyád nem hallgatja meg amit mondasz, akkor beszélj a csajjal. Persze meg fog sértődni, mert egy kis rinyagép, de talán egy ideig befogja a száját.
2010. máj. 24. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnőm nekem is volt, komolyan nekem égett az arcom mellette! Ugyanigy mi is főztünk neki külön kaját, ahhoz is csak pofákat vágott meg állandoan azok a flegma arckifejezései már idegesitetek, semmi sem volt jo neki.. amikor megbeszéltük h elmegyünk étterembe ott is közölte h ő inkább nem eszik semmit mert nem talált kedvére valot.. sajnos vannak ilyenek!
2010. máj. 24. 12:00
 5/8 A kérdező kommentje:

De ezeket ki viseli el hosszú távon?:S...

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 24. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ki nem állhatom a bátyám barátnőjét, ő is ugyanilyen idegesítő hisztérika. Szüleink se kedvelik a lányt, bátyámmal már nagyon sok vita volt miatta. Ők lassan 4 éve vannak már együtt, az elején még nekem se volt bajom a csajjal, de fél év után kb már az agyamra ment. A csaj meg én konkrétan nyíltan utáljuk egymást, szerencsére inkább a bátyám van a barátnőjénél és nem a csaj nálunk, de ha itt van, akkor is direkt úgy mozgunk a házban, hogy inkább ne találkozzunk. Nem lehet vele igazából mit tenni, el kell egyszerűen viselni.
2010. máj. 24. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
nem muszáj meghívni hazulra, nem családtag, jóba lenni az ilyennel meg pláne nem kell, kiutáljátok aztán már nem akarna többet oda menni magától se. De az ilyennek általában jót tesz ha egyszer nagyon megmondják nekik a frankót, aztán elküldik a jó k*rva anyjukba, de legalábbis tisztában lesz a helyzettel.
2010. máj. 24. 18:27
 8/8 ekeke ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Ami nem felel meg, az nincs. Amiért fizetnek, az esetleg jár, de a kedvesség, törődés már ugyanezekért jár csak cserébe. Ha ő nem kedves, akkor egyen otthon.
2011. dec. 15. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!