Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő becézgetések, mit lehet tenni? Titeket nem
zavar?
Figyelt kérdés
Édesem, drágaságom, szerelmem, cukorfalat meg a többi nyálas szó.
Engem teljesen kiakaszt már a barátom ezekkel. Annyira utálom ha így szólít valaki, mondtam már hogy szólítson a nevemen, de nem megy neki...
Már attól is frászt kapok ha másokat hallok így beszélni.
cicamica turos bukta lepényem pörköltöm kovászosuborkám savagyitot aszalt palacsintám.. :D összehajtható koton billentyüzetem :D tehénszaros pörköltalmám :D ez jobb :D?
2009. dec. 23. 01:54
2/14 anonim válasza:
*savanyított
2009. dec. 23. 01:55
3/14 anonim válasza:
az elsőn behaltam XD
kérdező pedig próbálja nyomatékosítani a barátjának, hogy neki ez nem tetszik. előbb utóbb csak leszokik róla.
2009. dec. 23. 01:57
4/14 anonim válasza:
savanyu néger muffomm mlöncsös tejes pinám :D
2009. dec. 23. 01:59
5/14 anonim válasza:
Gondold végig alaposan : közöttetek alapvető problémák vannak!!!
Akit szeret az ember (VALÓBAN!) azon mindent szeret...
Az ujját, kezét, körmeit, szemét, mosolyát, szavait és mindent, amit mond!... Akibe szerelmes vagyok, attól a leggügyébb becézgetés is kedvesen hangzik!
A barátod téged valóban szerelemmel szeret, buta kis becéző szavakat talál ki, ami neki kedvesnek tűnik, de ha téged taszít, akkor te nem vagy belé szerelmes!...
2009. dec. 23. 02:21
6/14 anonim válasza:
Az idióta becézgetéseket én sem szeretem. Csak szépen, szolidan.
2009. dec. 23. 02:27
7/14 anonim válasza:
Nagyon egyet értek a ma hajnali 02:21-es hozzászólóval. Nekem olyan személytelennek tűnik az a kapcsolat ahol egyik fél sem becézi a másikat. Az is igaz, hogy vannak durvább becézgetések.De kedves kérdező amit a barátod neked mond becéző szavakat abban kivetni valót nem találok. Nekem tetszenek és szívesen hallom a barátomtól mikor így becéz. Még cicámnak szólít. 29/N.
2009. dec. 23. 06:34
8/14 anonim válasza:
engem az előző barátom tündérkémnek becézett,ésén úgyimádtam:)
2009. dec. 23. 10:04
9/14 anonim válasza:
engem mindig cicának hív,de ez engem egyáltalán nem zavar :D
2009. dec. 23. 10:23
10/14 anonim válasza:
Ha szerelmes az ember, akkor még ezek a nyálas, elcsépelt azavat is jó esnek. tapasztalatból mondom. Mindig utáltam az ilyen szavakat, de mióta megtaláltam az igazit, azóta van: tigrisem, bébifókám, és minden... :) Ha frászt kapsz, nem vagy szerelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!