Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő becézgetések, mit lehet tenni? Titeket nem zavar?
Édesem, drágaságom, szerelmem, cukorfalat meg a többi nyálas szó.
Engem teljesen kiakaszt már a barátom ezekkel. Annyira utálom ha így szólít valaki, mondtam már hogy szólítson a nevemen, de nem megy neki...
Már attól is frászt kapok ha másokat hallok így beszélni.
mi is szeretjük egymást, de sohasem szólítgattuk egymást így...és nemis fogjuk. egyikünk sincs odas ezekért, és ez nemazt jelenti h problémák vannak kettőnk között, hanem azt h túl elcsépelt, túl nyálas, és nemvagyunk ioda értük.
24L
Nem mindenkinek jönnek be ezek. Beszéld meg vele.
Én szeretem, ha becézget, persze a nagyon "durva" csöpögős szövegeket már poénosan mondja. :)) Jól esik, és neki is.
Elhiszem, hogy enélkül is lehet teljes egy kapcsolat, vagy hogy írjam, de enélkül olyan merevnek tűnne NEKEM.
Pl párom apja a feleségét így írta be (kamu nevet írok) Nagy Zoltánné. Nem azt mondom, hogy édes tüncimüncikémet írjon be, de pl Feleségem, vagy Gizikém, akármi mást.
engem is marhára irritál XD
van egy mindenki által használt becenevem(ugy is mutatkozok be), és nem tudom érteni, az az ember akivel együtt vagyok mérnem tudja ugyanazt használni.. -.-
Vannak, akik így élik meg a szeretetüket, szerelmüket, mások pedig másképp. A barátodnak szépen el kell mondani, hogy a szeretet a szeretett személyért van, tehát ha téged idegel a dolog, keressen egy fix nevet és azzal nevezzen meg.
Még egy adalék: szerintem a becézgetők egy jelentős része azért becézget, mert nem akar lebukni véletlenül rosszul kimondott névvel, mert párhuzamos viszonyai vannak. De találkoztam olyan párossal, ahol a kifejezetten gnóm és taszító jellemű, de pénzes csávókát összevissza ajnározta a nője, akin világosan látszott, hogy köp az emberre és egész tudatosan bánik vele úgy, mint egy óvodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!