Hogy tudnám rávenni a szüleimet arra, hogy megértsék: nem tehetek arról, hogy ilyen súlyosan feledékeny vagyok és hogy engem is zavar? 27/N
Nos a konkrét kérdésedre nem tudok választ adni, de javasolni tudom, hogy szedj gingko bilobát. Apukám szedte és látványos javulás volt megfigyelhető, aztán később kiderült, hogy elég korai agysorvadása van, 44 éves.
Valamint tegyél emlékeztetőket az ajtóra, pl. képekkel, szimbólumokkal. Egy idő után berögzülhet, bár ha eddig nem ment, nos nem tudom.
ha van róla orvosi papírod, akkor lobogtasd előttük azt. inkább örüljenek, h dolgozol, és nem a segélyt várod.
nyugodtan küldd el őket a bús fenébe! ez neked a legrosszabb, csak ők képtelenek megérteni.
nekem is van egy elég durva, ámde gyakori betegségem. van egy idióta ismerősöm, aki meg ezzel cseszeget. 500 féleképpen magyaráztam neki, h igen, ez nekem a legxarabb, mégha néha te is elszenveded az ezzel járó kényelmetlenségeket. szerencsére azóta nem tartom vele a kapcsolatot.
nálad ez nem ilyen könnyű, de próbáld őket empátiára nevelni.
Valóban érdemes a ginko-t szedni - javítja az agyi vérkeringést. Szakértőt kéne keresned, aki kifejezetten a memóriazavarokra specializálódott.
Ha más nem, akkor minden egyes alkalommal írd fel a fontos dolgokat akár a telefonodba, akár külön noteszbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!