Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Hogy értessem meg vele, hogy ez zavar engem? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Párommal 6.éve vagyunk együtt, ebből 2éve vagyunk házasok, van egy kislányunk is aki 2.5éves. Szeretjük egymást az tény, viszont ami zavar engem, az az ahogy hív. Nem a nevemen szólít, nem drágám, kicsim vagy hasonló, hanem mindig kitalál valamit, most épp medve( :( ) vagyok neki. Ez így magában is fáj, csak sajnos pl a munkahelyén is ilyen néven emleget a munkatársai előtt. Mit tegyek, hogy ne így hívjon, hogy értessem meg vele, hogy zavar?
2012. nov. 26. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
szólj neki
2012. nov. 26. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Medve előtt mi volt még? Nyuszi, mókus, vagy mi? Ez azért nem mindegy. Illetve hogy hogy mondja, bántóan, vagy kedvesen? Én is sokat becézem a párom, ő is engem, de ez szép mert szépen mondjuk. Szóval nem elég a szó, hogy mondja?
2012. nov. 26. 20:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Mar nagyon sokszor szoltam, de hiaba. Medve elott sokaig pl dobrogi voltam, madar es minden ilyen buta dolog. Hat nem kedvesen mondja, mondja es akkor nevet(gùnyosan) vagy lekezeloen mondja.
2012. nov. 26. 20:54
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Szép szó eddig nem használt neki? Próbáltad már?

Ha nem sikerült, találj ki neki is otrombábbnál otrombább neveket, és majd észre veszi magát.

2012. nov. 26. 20:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit sem ertem el szep szoval, vagyis de, annyit, hogy 1napig a nevemen hìvott, majd kezdodott minden elorol:/
2012. nov. 26. 20:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor próbáltad te is vmi idióta néven hívni?
2012. nov. 26. 21:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem en nem vagyok olyan en csak a keresztneven hìvom. Még ìgy se megy, hogy nekem ezzel akkora fajdalmat okoz. Ha nem lenne mas megoldas itthon el is menne, de az, hogy szamomra szinte idegenek kozott îgy emleget, na ez az ami nagyon faj.
2012. nov. 26. 21:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Konkrétan közöld vele, hogy ezzel bánt téged. Ha ezt sem érti meg, mosolyszünet. De biztos kipróbálnám, hogy elnevezem pl. csigának vagy hernyónak, hátha észbe kap. Esetleg amőba? A gyerek előtt is rombolja a tekintélyedet.
2012. nov. 26. 21:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Innentől a neve: Tuskó. Mert az. Jó nagy.
2012. nov. 26. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy bébirépás...hátha észbekap.Kérdezd meg hogy van a pindurkája...vagy ilyesmi. Ha szeretne,nem sértegetne téged ilyenekkel a súlyod illetően.
2012. nov. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!