Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézi a férjem az utcán...

Miért nézi a férjem az utcán a nőket? Ez engem nagyon zavar. Minden nőt zavar ez?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 14:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%

sokakat zavar sokakat nem. engem nem. én is nézem a pasikat ugyanugy:)

a lényeg hogy a "hüséget fogadtam, nem vakságot" elv alapján élj.

egy jo pasi meg egy jó nő az kiarakatbábu. nézni nagyon jo de többre általában alkalmatlanok. nyilván tisztelet a kivételnek de az ember nem azért néz meg másokat mert nem szeret.Jó ha mondjuk minden második után feltünöen uténafordul az idegesitö. de csak megnézni miért ne?:)

2012. nov. 18. 14:17
 2/24 anonim ***** válasza:
31%

Addig örülj míg csak nézi őket. Ne akard bekorlátolni egy szint felett, mert az visszaüt. te is nyugodtan csorgasd a nyálad más pasik után, gondolj másra szeretkezés közben, amíg hűséges vagy.

Gondolattal még nem csalt meg senki senkit.

2012. nov. 18. 14:18
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Engem zavarna,de az én férjem mikor együtt vagyunk nem tesz ilyet,megtisztel ennyivel.
2012. nov. 18. 14:21
 4/24 anonim ***** válasza:
61%
Én beszólnék,hogy hú látod azt a jónőt?!
2012. nov. 18. 14:24
 5/24 anonim ***** válasza:
67%
A szép embereket én is megnézem, és nem vagyok féltékeny, ha más nőket megnéz.
2012. nov. 18. 14:30
 6/24 anonim ***** válasza:
43%

MINDEN férfi ezt csinálja.Ilyen a természetük.Ne akard elnyomni , a férfiak ilyenek.

Hűséget fogadunk és nem vakságot.

7/24 anonim ***** válasza:
70%
Engem nem zavarna, ha nem folyamatosan és nagyon feltűnően csinálja. Én is magnézem a jó pasikat diszkréten.
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
Igen vannak, akiket zavar, ez adódhat abból is tán, h nincs elég önbizalmuk. Vannak, akiket meg nem zavar, én is ilyen vagyok sőt, ha látok egy jót/szépet még én szólok Páromnak, h nézzen oda, pl. jó a popsija, melle. Lépj túl ezen, mer hosszú időn át megmérgezheti a kapcsolatotokat, gondolom ezt meg nem akarod. Próbáld másként nézni, felfogni ezt az egészet, hidd el ezzel csak jót teszel magadnak, nem idegeskedsz feleslegesen, s nem agyalsz ezen, van más is szerintem, ami ennél fontosabb, v nagyobb gond. Ha szereted, s gondolom ez így van, ennyit megtehetsz, jobb lesz neked is Párodnak is. Attól még jó nőnek tart, hisz akkor nem Veled lenne, gondolj erre! A férfiak jobban szeretik, ha a párjuk nem féltékenykedik, csinál/rendez jelenetet. Kicsit néha próbálj az ő fejével gondolkozni, férfiként bár ez néha nehéz lehet, nekik sem könnyű mindenek megfelelni. Ennyi könnyedség járhat nekik is. Nekem sem sikerül mindig, de törekszem rá, s ez már nagy szó. Nyitottnak kell lenni.
2012. nov. 18. 14:36
 9/24 anonim ***** válasza:
62%
Sosem az a lényeg, hogy másokat zavar-e. Az a lényeg, hogy téged zavar. A saját kapcsolatodban neked kell jól érezned magad. Ha már észreveszed, hogy más nőket nézeget, valószínű elég feltűnően teszi. Én a helyedben szólnék neki, megkérdezném mi a célja ezzel, hiszen amíg csak udvarolt nem csinálta ezt, akkor nem is mentél volna hozzá. Csak mond rá valamit.
2012. nov. 18. 14:37
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
A férfiakban és a nőkben is benne van, ha látnak valami feltűnőt, valami olyat ami odavonzza a tekintetet akkor azt mindenki megnézi, ki feltűnőbben, ki egy-egy észrevehetetlen pillantással. Aki azt gondolja, hogy az ő párja sosem néz meg más nőket a jelenlétében, az téved, mert max. nem veszi észre, nem feltűnően csinálja. De szerintem ez nem probléma, míg nem úgy néz meg másokat, hogy majd kiesik a szeme, vagy még az szája is tátva marad, mert az már kellemetlen tud lenni mint neki is, mint a párjának is. Ilyenek vagyunk mi emberek..:)
2012. nov. 18. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!