Miért nézi a férjem az utcán a nőket? Ez engem nagyon zavar. Minden nőt zavar ez?
Sokszor volt már ilyen kérdés. :) Nem az a lényeg, hogy másokat zavar-e, hanem az, hogy téged zavar. Egyébként meg nem minden férfi bámulja a nőket és ha bámulja, az nem minden nőt zavar, mert nem vagyunk egyformák, bármennyire is divat itt az általánosítgatás.
Én a legnagyobb hülyeségnek ezt a "hűséget fogadtam, nem vakságot" elvet gondolom, mert az természetes, ha egy-egy feltűnő jelenségen (legyen akár feltűnően szép, vagy csúnya, vagy csak túl extravagáns) megakad az ember szeme, meg persze, hogy nem csukott szemmel járunk az utcán, de teljesen más kérdés, ha bámuljuk és csorgatjuk a nyálunkat a jobb kinézetű másik neműekre.
De ez is egyéni kérdés, hogy ki mit fogad el. Vannak olyan párok, akik mindketten szeretik legeltetni a szemüket és egyáltalán nem zavartatják magukat, nekik így tökéletesen megfelel.
A mi kapcsolatunkba ez nem fér bele, de nem is hiányzik. Vakok mi sem vagyunk, de nem is bámulunk meg az utcán senkit, nem is igényeljük.
Volt egy barátom régen, aki direkt feltűnően nézte a csajokat az utcán. Először poénnak fogtam fel, hogy csak húzza az agyamat, aztán már a végén egyáltalán nem tartottam viccesnek, sőt kezdtem bunkó szokásnak tartani. A szakító ok persze nem ez volt, de az mindegy is.
A férjem, legalább is ha ott vagyok, akkor nem nézi a nőket, vagy legalább is nem veszem észre. Ahogy én sem bámulom olyankor a férfiakat. Szerintem ez olyan minimális tisztelet féle.
Megjegyzem, ezt a kiesik a szeme stílust sosem értettem. Persze ha látni egy szép embert, nőt, akármit, akkor megnézem, de csak odapillantok, megállapítom amit meg kell és megy tovább az élet. Egyébiránt a ronda embereket is megnézi mindenki. Viszont ezt feltűnően csinálni rettentő udvariatlan dolog mindenki részéről. Hiszen senki sem szereti, ha feltűnően bámulják, szóval nem szép dolog másokat, magunkat és a párunkat kellemetlen helyzetbe hozni.
Bezzeg az ilyen hólyagszemű férfiak általában nem mernek odamenni a nőkhöz, és például elhívni őket egy kávéra, természetesen ha facérok, vagy egyáltalán egy kellemes (és nem pejoratív)bókot mondani nekik. Ettől még szánalmasabb az egész.
mert hiányzik belőle a tisztelet és a jó neveltetés.
akár egyedül van egy pasi, akár nőtársaságban, iszonyat suttyó dolog bámulni egy másik nőt. azt is mélyen megvetem, aki a haverjai körében csinálja ezt, hát még ha a párja jelenlétében.
nem is volt soha ilyen fickóm, annál többre tartom magam.
sejtem, hogy az én párom sem vak, tuti, h a haverjaival nézegetik a csajokat az utcán, a szórakozóhelyeken, de ha én is ott vagyok, akkor velem foglalkozik.
ettől még nem lesz töketlen papucs.
ha engem elkezd bámulni valami barom, akkor tuti küldök felé egy olyan pillantást, amitől észreveszi magát :P
Azért nem minden férfi ilyen... párom is csinálta ezt néha, én meg közöltem vele, hogy kicsit zavar. Aztán kiderült, hogy nem is annyira a jányokat lesi, inkább a ruhákat.
És tényleg, mert egyébként ugyan úgy megnézzük együtt, hogy jaj dejó az a converse csuka a lábán meg ilyesmi. Meg ha megnéz egy lányt is mindig mondja, hogy de jól állna nekem az a nadrág meg ilyesmi. (és ha netán másképp is megnéz egy csajt, egészségére, annyi az övé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!