Hogy értessem meg vele, hogy ez zavar engem? (bővebben lennt)
Mond el neki ezt ,egyenesen.
Ha nincs változás, ne reagálj rá, ha szól.Kérdezd meg. ha ismét szól, ja nekem szóltál, ... a nevem....
Úristen, milyen férfiakhoz mentek ti hozzá...?
Komolyan sajnállak titeket, akiket így hív a párja.
Szerintem is a sarkadra kell állni, kérdező, és keményen közölni vele, hogy a felesége vagy, a nő, akit elvileg szeret, és ne hívjon így. Ha nem változtat, szankciókat kell bevezetni (pl nem mosnám ki a ruháit, nem készítenék neki meleg kaját, csak hideget).
Egyet viszont tutira tudok javasolni: a micsodáját NEHOGY belevonjátok ebbe! Szexológustól, párterapeutától hallottam, hogy a legrosszabb, amit egy nő tehet, ha becsmérli, kicsinyli a párja fütykösét. Ezt SOSEM szabad!
Amúgy meg ha a súlyodnak szól a piszkálódás, ott vannak a zöldségek és a sport. Csak az nem tud lefogyni, aki nem akar. Minden csak elhatározás kérdése, hidd el.
Egy fogyózó
csak engem nem zavarna, ha medvének vagy csincsillának vagy rozmárnak vagy burgundinak vagy tökömtudja minek hivna a völegényem?:) én tök jot nevetnék rajta..igaz, azt is tudnám, hogy nem bántásból mondja...én pl cicinek hivom...a cicát kezdtem igy becézni...hát néha néznek nagyokat a boltban pl...de ő jokat nevet rajta:) no mindegy:) az tényleg nem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondja
24L
A tisztelet hiánya, a Szeretet hiánya !
Magyarul, ha nem tisztel ,nem valószínű,hogy szeret.
Mi lehet az oka ? A testalkatod ? Van súlyfelesleged ? Ha igen,akkor személyi edző és torna ! Esetleg tetszik neki valamely más hölgy ? Próbálj puhatolózni, de semmiképp se engedd,hogy megalázzon. Egyértelműen hozd a tudomására,hogy ez Téged zavar és rosszul érint. Dobd fel neki a magas labdát,hogy ha folytatja, akkor te is találsz neki "becenevet" pl. nyúlfarok :) vagy két perces, stb. Ha
esze van gyorsan megfog változni. Ne hagyd magad. üdv.
most azért pontoztatok le mert engem nem zavarna?????? hát sajnálom akkor...az én párom engem szeret és tisztel és szerintem ezek vicces nevek..ha igy hivna se bántásból tenné:) nekem van némi humorérzékem...és mit irtam, tény és való, hogy nem mindegy, hogy hogy mondja...de maga a medve becézés marhára nem zavarna...volt párom például ezt közölte: gyere dagi, együnk...és nem vagyok dagi...akkor sem voltam az 53 kilómmal...nem is vettem magamra, mosolyogtam mert szerintem aranyos volt...lehet h én vagyok a hülye tényleg:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!