Ott fogom hagyni az egyetemet, tegnap ezt anyumnak is mondtam, de nagyon kiakadt, pedig én finanszíroztam, ő csak az első hónapban adott pénzt, amíg nem volt keresetem. Jogosan van rám most kiakadva?
A te életed. Ha nem jön be a szak amit csinálsz, csak a támogatott féléveid fogynak, és az éveid. Szerintem a mai világban luxus húzni ilyenekkel az időt.
Jól tetted. ;)
a keresetekre egy jó példa.
én bankban dolgozom, felsőfokú végzettséggel, napi kb. 10-11 órát. a bank azért lényeges, mert ugye elvileg (elvileg) a jobban fizetők közé tartozik.
Na most, volt egy csőtörés a szennyvízcsatornában, kellett duguláselhárítót hívni. kiszámoltam, tudva, hogy mennyit fizettem neki, hogy valószínűleg másfélszer annyit keres, mint én...többet nem hiszem, hogy dolgozik, de nem egy irodában, a gép előtt rohad.
nyilván felsőfokú végzettsége nincs, és nem nyakkendős a munka...
hát, ennyit a papírokról... (és akkor azt, hogy egy egészségügyi dolgozó mit keres és mennyit tanul...)
Ha anyagi helyzetetek miatt csak levelező képzésben tudsz tanulni akkor se szakítsd meg a tanulást. A kreditrendszernek köszönhetően, más egyetemeken(EU szerte) is megkapod a kreditet a már teljesített tantárgyért, ha az a képzéshez kapcsolható.
Az ismeretségi körömben aki kibuktak annak idején jobb egyetemekről utána meló mellett azért elvégeztek valamilyen gyengébb fősulit (ma ez alapképzési szak), de szakmai karrier szempontjából lényegesen kevesebbet értek e, (más szempontból sokan boldogak és sikeresek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!