A munkanélküliségre megy rá a kapcsolatom, valaki volt hasonlóan?
Minden szép (volt), a párom megkérte a kezemet, lediplomáztam, összeköltöztünk. Aktív munkakereső lettem. Az első két hónap után rájöttem, hogy tapasztalat nélkül labdába sem rúgok, ha csak nincs ügyvéd apám, főorvos anyám stb...Úgyh elkezdtem szakmámtól nagyon távoli dolgokat is megpályázni, bármit, csak munka legyen. Kb. 10 elküldött önéletrajzból 1-re válaszolnak, de az is nagyszám, interjúig még nem jutottam el...
Egész nap búval b....(élelt) vagyok, úgy érzem kész csőd az életem, hogy hiába szeretem és imádom a szakmámat, már sosem tudok elhelyezkedni.
Emiatt a párommal is kezd megpromlani a kapcsolatom. Nem az, nagyon szeretem, sőt imádjuk egymást, imádunk együtt lakni, mindent ami ezzel jár. De nekem pl. elég ritkán van kedvem ágybabújni vele, elutasító és rideg vagyok legtöbbször, folyton a munkanélküliség jár a fejemben, már reggeltől, mikor felébredek és nem tudok ettől szabadulni. NEm is zavarna annyira a dolog, ha lenne pénzem, de nincs és a szüleimet is segíteni kéne, nem, hogy még ők adjanak néha...
Gyakran elsírom magam, ha hazaér a párom...ő pedig egy siró bőgő nőt lát, heti 7 napból mondjuk 5-ön.
Nem mondja, de ez neki sem a legjobb, ő mindig vigaztal biztat...
Úgy érzem ebből csak akkor tudok kikerülni, ha munkám lesz...
Még a 19.05-ös vagyok.
Az, hogy önkénteskedsz, elfogadják tapasztalatnak is, csak a megfelelő köntösben kell tálalni. Picit fel lehet nagyítani a dolgokat az önéletrajzban. Csak a valóságot azért le kell fednie.
Ne feledd, ez önmagad marketingje, ezzel adod el magad.
U.i.: Tavaly elvégeztem egy igen komoly tréninget, ami az önéletrajz készítéshez, álláskereséshez kapcsolódik. Ha gondolod segíthetek, ha itt írsz privát üzenetet.
Szia! Nem debreceni vagy véletlenül??? Nálunk ugyanez a helyzet kb 3 hónapja nem találok munkát, már nagyon kivagyok én is. Én nem fordultam, be de úgy érzem mintha börtönben élnék, mindig csak a négy fal. Sajnos én inkább az az ember vagyok, aki az ilyen dolgokat kényszercselekvésekkel kompenzálja, most a porondon a takarítás van, előtte betegesen sokat főztem.
Remélem hamar lesz munkám/munkánk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!