Mit tegyek, h jobb legyen a kapcsolatom az anyámmal?
Figyelt kérdés
Most nyáron váltak el a szüleim. Először autómatikusan anyámmal maradtam, hisz lány vagyok meg ilyenek. Míg ott laktam vele tiszta idegroncs voltam. Folyton kiabált velem. Egyszer nagyon csúnyán összevesztem vele, meg is vert elég rendesen. Ott lett elegem belőlle:a folytonis önsajnáltából és a bantalmazásaiból. Próbált apa ellen hangolnia. Utáltam ott lenni vele. 5hónap után elköltöztem apához,és mostmár rendbe jötte, a idegeim is. De az anyámmal való kapcsolatom tovább romlott, nem tudok vele egy térben lenni, mert folyton veszekszik velem, vagy szidja apát. Mit tegyek, h ez változzon? Előre is köszönöm :) 15/L2012. dec. 30. 23:04
1/4 anonim válasza:
Szigeteld el magad az édesanyádtól,lehet hogy túl radikálisnak tartod a választ, de hidd el nem fogod megbánni.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha elszigetelem magam,akkor nagyon megbántanám, és akkor kitörne a pokol, apának esne meg csak a veszekedés lenne belőlle :/
2012. dec. 30. 23:08
3/4 anonim válasza:
mondmegneki h szeretnélkibékülni vele és ne szigya faterod mertővis őmég rosszab meg mér veszekedik veled????(kérdezdmegtőle) őt is megviselte a válás mégminid szti faterod!!
4/4 anonim válasza:
Semmit, kicsi lány. Nem rajtad múlik, hogy anyád egy önző, rideg ember. Örülj neki, hogy az édesapád normális, és légy boldog vele. Anyukád csak azt kapta azzal, hogy egyedül maradt, amit megérdemelt.
Te semmit sem tehetsz azért, hogy ő megváltozzon, de azért nagyon sokat, hogy te magad ne válj olyanná, mint ő.
Sok kislány van, aki százszor különb az anyjánál. Te is olyan ember vagy. Anyádnak kell változnia, hogy a kapcsolatotok jobb legyen, nem neked. Ha nem változik, tartsd magad távol tőle, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!