Felcserélődtek a szerepek! Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolatom anyámmal? Mer tehetetlen vagyok, nekem sosem hisz!
Szüleim tavaly december óta külön élnek, és anyámnak jelenleg van udvarlója, nekem is van barátom. Ám anyám teljesen úgy viselkedik, mint egy szerelmes tinédzser, semmit sem csinál meg itthon, max. csak főz, esetleg bekapcsolja a mosogatógépet, á azt is csak ritkán. Általában én csinálok mindent, mosok, mosogatok, takarítok, és folyton csak szekálni tud. Azt akarja, hogy elmenjek vele és a pasijával kirándulni meg ilyenek, ám nekem semmi kedvem sincs, 1.: apámmal és anyámmal sem szíveen mentem, így meg pláne nem.
A másik meg az, hogy mentünk haverokkal a Hungaroringre, és nem hitte el, hogy ingyenes a jegy, a barátnőimnek sokkal jobban hisz, mint a saját lányának!
És olyan barátnősdi viszonyt akar kialakítani, meg próbálja játszani a törődő anya szerepét, ám ezzel teljesen elkésett, mivel ost vagyok 16 és fél, mindig apám volt velem, mert anyám sokat dolgozott, anyám meg nem fogja fel, hogy sosem lesz már a bizalmasom...
És ki van akadva azon, hogy feljövünk a barátaimmal...
Egyszerűűen annyira utálom!!!
Mit csináljak vele? =S
Anyádat ne utáld, csak mert szerelmes.
Ezelőtt 40 évvel panaszkodnál csak, hogy mosnod kell. Mi a mosás? Bepakolsz egy halom ruhát, mosószer meg öblító, program, kivárás, teregetés. Ha kézzel kellene csinálnod mindezt...na, akkor érteném a sírást,nyafogást.
No meg ez a mosogatógép is...Edényeket mennyi idő be meg kipakolni?
azzal együtt hogy lusta az anyád, semmit nem tehetsz. Szeretne közel kerülni hozzád, te meg felháborodsz. A legjobb egy "barátnő" anyuka. Persze , megértem én, hogy úgy viselkedik, mint egy tini, de sze-rel-mes. Majd ha lenyugszik, visszarázódik szépen, elvégre "nemcsak a 20 éveseké a világ"...
De ne utáld. Max. mondd el neki, hogy unsz már mindent egyedül csinálni, azért nem cseléd vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!