17 éves lányotokat elengednének Budapestre egyedül?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék felmenni cipőt venni de csak Pesten lehet olyat kapni.Pénzem van mert szilveszterkor dolgoztam3 napot
Anyu meg nem akar elengedni.
Bulizni is csak úgy enged ha elkéri a barátaim számát.
Jövöre 18 leszek
Nem 10 éves vagyok már.Tudok vigyázni magamra anyu mégis ilyen bunkó
Sehová nem mehetek soha.Vagy ha igen akkor is durva kikötéseket tesz
Elegem van ebből
2013. jan. 11. 17:34
41/43 anonim 

válasza:

Tényleg vicces miket képzelnek páran Budapestről. Persze ha valaki nem tudja hol jár, és betéved a diószegi sámuel utcába (csak az érzékeltetés kedvéért: van az utcában egy rendőrőrs, de párszáz méterrel odébb egy mobil állomást is kitelepítettek...), hát az nem olyan nagyon vicces, de ha nyitott szemmel közlekedik, annak nem lesz itt semmi baja, pláne világosban nem. A 8.-9. kerület egy-két részét leszámítva nem tudok olyan helyet mondani a városban, ahol különösebben félek, főleg nappal. Kíváncsi vagyok, hogy ez a sok vészmadár járt-e már Budapesten életében. Elég sok ember él itt, ezek szerint mi minden nap visszajövünk a halál torkából, vagy mi?
42/43 anonim 

válasza:

A nővéremnek a Diószegin van lakása, de már nem ott lakik, csak kiadja. 16 évesen, mikor bulizni jártunk, gyakran aludtunk ott 1-2 barátnőmmel. Utólag belegondolva, bátor szüleim vannak, meg mi is bátrak voltunk. De amúgy egy kívülállónak sokkal veszélyesebbnek tűnik az a környék, mint amilyen. Elég dekoratív lányok voltunk már akkor is, de soha nem szóltak hozzánk, vagy kötöttek belénk, max. megbámultak mi meg szép csendben elsétáltunk. Sosem ért minket atrocitás, pedig havonta 1-1 alkalommal ott aludtunk, onnan pedig gyalog mentünk a villamosig ami 2 sarokra volt. Közben sok érdekes arcot láttunk, de hálistennek sosem volt gond, még éjszaka sem, mikor hazaértünk a buliból. Olyankor már síri csend volt, egy lélek sem volt az utcán soha.
43/43 anonim 

válasza:

Ha jól sejtem még diák vagy. nem tudom milyen messze laksz pesttől. de biztos nem több a jegy 3-4 ezernél. ha 12 a cipő és van 30 ezred, akk nem értem. ha meg mást is akarsz venni menj el szórólapozni vagy ilyesmi én is ezt csináltam ha pénz kellet 1 hétvégén kerestem vele 4 ezret. vagy menj el sz*pni ót 15 perc alat keresel ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!