Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lányotokat elengednéne...

17 éves lányotokat elengednének Budapestre egyedül?

Figyelt kérdés

Holnap szeretnék felmenni cipőt venni de csak Pesten lehet olyat kapni.Pénzem van mert szilveszterkor dolgoztam3 napot

Anyu meg nem akar elengedni.

Bulizni is csak úgy enged ha elkéri a barátaim számát.

Jövöre 18 leszek

Nem 10 éves vagyok már.Tudok vigyázni magamra anyu mégis ilyen bunkó

Sehová nem mehetek soha.Vagy ha igen akkor is durva kikötéseket tesz

Elegem van ebből

2013. jan. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen paranoiás embereknek vajon milyen élete lehet? 75 lakattal felszerelt ajtó mögött élnek, majd golyóálló mellényben mennek futva a boltig, munkahelyig, majd sötétített ablakok mögött várják a halált otthon? Miért kell mindentől félni, emberek? És még ha most nem is engedik el, mert 17 éves, jövőre elmegy magától, mert már 18 lesz. Akkor is ugyanúgy elrabolhatják, mint most, nem tök mindegy akkor? Amúgy mennyi a vonatjegy? Azt írtad, van 30 ezred, és 12 a cipő, bár írtad, hogy a többi másra kell, de 1-2 ezret sem tudsz abból nélkülözni vonatjegyre? Annak a válaszolónak pedig, aki azt írta, hogy miért nem tud a saját városában cipőt venni: elárulom neked, hogy nálunk, egy 10 ezer fős kisvárosban van 5 db kínai bolt, ezen kívül semmi. Konkrét cipőbolt nincs is. És ha én egy Bershka magassarkút nézek ki magamnak, azt nem fogom itt megkapni, hanem Pestre kell érte mennem. Nem mindenkinek kell az akármilyen 1-2 ezer forintos, 2 napig tartós ocsmány cipő, amit az ilyen boltok árasztanak magukból. És a pénze megvan rá, csak érte kéne menni. De egyébként is, ebbe miért kell belekötni? Baromira nem ezt kérdezte a lány.
2013. jan. 11. 18:02
 22/43 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon gyerek vagy Te még!!!! Anyukádra azt mondani, hogy bunkó? Ó hát persze, hogy tudsz magadra vigyázni.. gondolom! Szerintem elfogultan látod a helyzetet, mint egy hisztis kamasz. Maximálisan megértem anyukádat! FÉLT! Ennyi. Te nem nézel híradót? Nem olvasol híreket? Tudom, ilyenkor mindenki azt mondja ez vele nem történhet meg csak mással. Hidd el mindenki ezt hitte...

Természetesen nem azt jelenti, hogy üvegkalitkában kell élned, ez egy magyarázat anyukád viselkedésére. Majd ha anya leszel megérted.

Miért nem hívod, hogy menjetek együtt, ha nincs barátnő akivel mehetnél?

2013. jan. 11. 18:03
 23/43 anonim ***** válasza:
82%
#16, hát nem tudom, de ki kell, hogy ábrándítsalak, 14 éves korom óta mászkálok Budapesten, 16 éves korom óta éjszaka is, és eddig egyetlen feldarabolt hullával sem sikerült összefutnom sehol...
2013. jan. 11. 18:04
 24/43 anonim ***** válasza:
74%
Én elengednélek, de ezzel nem sokat érsz :)
2013. jan. 11. 18:04
 25/43 anonim ***** válasza:
52%

[link]

2013. jan. 11. 18:05
 26/43 anonim ***** válasza:
62%
22-es veled vagyok! :)
2013. jan. 11. 18:06
 27/43 anonim ***** válasza:
Vidéken is ugyanúgy van bűnözés, lehet hogy a számok alapján több van Pesten, de az arányok meg a gyakori bűncselekmények kb ugyanazok.
2013. jan. 11. 18:08
 28/43 anonim ***** válasza:
#25 - tehát ja, 2007-ben volt 1 (egy) ilyen eset... egy 1,7 milliós városban...
2013. jan. 11. 18:09
 29/43 anonim ***** válasza:

25: nem egyedi esetekre gondoltam, hanem arra, hogy konkrétan Pesten több 17 éves lányt rabolnak el, mint mondjuk Győrben.

Azt az urban legendet meg nem is kommentálom, amelyikben furgonnal keresik a gyerekeket, anyához viszik a kórházba, közben meg feldarabolják külföldön. Meglehet, hogy történik ilyesmi, de azért lássuk be, hogy egy 17 éves lány pont annyira tud vigyázni magára, mint egy 18 éves. Ennyi erővel senki nem menjen sehova, mert tuti elrabolják, megerőszakolják, megölik, majd feldarabolják és eladják a szerveit szervkereskedőknek.

Nonszensz...

2013. jan. 11. 18:11
 30/43 anonim ***** válasza:

Az én linkem 3 db 2007-es elrablást és 2 db 2009-es rablást mutat ahol 17 éves az áldozat, azon kívül van 11 és 13 éves is

2013. jan. 11. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!