17 éves lányotokat elengednének Budapestre egyedül?
Holnap szeretnék felmenni cipőt venni de csak Pesten lehet olyat kapni.Pénzem van mert szilveszterkor dolgoztam3 napot
Anyu meg nem akar elengedni.
Bulizni is csak úgy enged ha elkéri a barátaim számát.
Jövöre 18 leszek
Nem 10 éves vagyok már.Tudok vigyázni magamra anyu mégis ilyen bunkó
Sehová nem mehetek soha.Vagy ha igen akkor is durva kikötéseket tesz
Elegem van ebből
Nagyon gyerek vagy Te még!!!! Anyukádra azt mondani, hogy bunkó? Ó hát persze, hogy tudsz magadra vigyázni.. gondolom! Szerintem elfogultan látod a helyzetet, mint egy hisztis kamasz. Maximálisan megértem anyukádat! FÉLT! Ennyi. Te nem nézel híradót? Nem olvasol híreket? Tudom, ilyenkor mindenki azt mondja ez vele nem történhet meg csak mással. Hidd el mindenki ezt hitte...
Természetesen nem azt jelenti, hogy üvegkalitkában kell élned, ez egy magyarázat anyukád viselkedésére. Majd ha anya leszel megérted.
Miért nem hívod, hogy menjetek együtt, ha nincs barátnő akivel mehetnél?
25: nem egyedi esetekre gondoltam, hanem arra, hogy konkrétan Pesten több 17 éves lányt rabolnak el, mint mondjuk Győrben.
Azt az urban legendet meg nem is kommentálom, amelyikben furgonnal keresik a gyerekeket, anyához viszik a kórházba, közben meg feldarabolják külföldön. Meglehet, hogy történik ilyesmi, de azért lássuk be, hogy egy 17 éves lány pont annyira tud vigyázni magára, mint egy 18 éves. Ennyi erővel senki nem menjen sehova, mert tuti elrabolják, megerőszakolják, megölik, majd feldarabolják és eladják a szerveit szervkereskedőknek.
Nonszensz...
Az én linkem 3 db 2007-es elrablást és 2 db 2009-es rablást mutat ahol 17 éves az áldozat, azon kívül van 11 és 13 éves is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!