Az igazat mondtam a barátnőmnek de ennek ellenére is kirakott. Van még nála esélyem?
Nem, termeszetesen vedd meg magad, de probald meg csak haritani az uteseket, figyelmeztesd az illetot, hogy ha nem hagyja abba, kenytelen vagy visszautni.
Baratnod ebben az esetben kicsit megerto lehet, ha valoban elkerulhetetlen a verekedes, de inkabb azt mondom, hogy el lehet kerulni, ha csak lefogod az illetot, mar meg is elozted a verekedest, ha nagyon akarod, el lehet kerulni.
En nem tudom, mit leptem volna, mert en le se allok olyan emberrel, aki balhes.
bocs, valahogy kimaradt par karakter
Ne veresd meg magad.
Tehát tulajdonképp pár hónapot birtál ki,ez kevés.El kell fogadnod azt hogy a párod nem bizik benned és úgy érzem jogosan.Ha tudod hogy ilyen vagy kerülnöd kellene a balhés helyzeteket.
Ja az meg hogy megütnéd-e nem tudhatod,mindenki ezt mondja.Haverodat ütöted meg ez mégse olyan mintha belédkötne egy vadidegen.
szép kis haverjaid vannak, hogy ez a vitázási módszered.
érdekes, nekem nincsenek ilyen haverjaim - ezért nem is kell elgondolkoznom azon, hogy mit lépjek legközelebb.
Aki keresi magának a balhét, idővel megtalálja....
Az a baj, hogy jogos a barátnőd félelme, hogy egyszer elveszted a fejed, és kap ő is. Pontosan ezért mondta azt, hogy ha egyszer is előfordul mással, akkor vége mindennek.
Gondolom azt nem fejtette ki végig, hogy az együtt maradásotokhoz az kell, hogy bízzon benned, hogy nem fogod megütni sosem, amit úgy tudsz bizonyítani, hogy soha többet nem keveredsz verekedésbe (pláne nem haverral). na most, ez a bizonyítás nem sikerült, fél évig alig tartott.
Innentől pedig nem bízik abban, hogy nem kerül veled hasonló szituációba.
Meg kéne keresned az okot, ami miatt ilyen balhés vagy, és megszüntetni. Az ember alapvetően nem ilyen.
ha meg máshol nem megy, akkor kezdj el harcművészetre járni - pl. Kung-fu. Ott az önfegyelmet és az agressziókezelést is megtanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!