Nők! Hogy lehetne ezt szépen beadni a barátnőmnek?
Szal fennáll egy olyan probléma, hogy barátnőmnek hiába egy éve van már vezetői engedélye, nem igazán megy neki, már ami a fogyasztást illeti.
Általában mindig ő vezet, sőt szinte, ha együtt megyünk mindig ő, hogy tanuljon, aztán ezt nagyon észre lehet venni a pénzösszegen, ami a tankolásra megy el és kicsit kezd már zavarni ez az állapot.
Hatalmas gázokat ad, nem érzi egyáltalán.
Nem azt mondom, h soha ne vezessen, csak h lehet jobban járnánk, ha inkább én vezetnék az esetek többségében.
Próbáltam már tanácsokat adni, de semmi:S
hmm
ha olyan autód van amiben jó a hangtompítás akkor alig lehet hallani h nagy gázt adsz -- tudom volt nekem olyan is az elején és is így voltam vele -- meg kellet szokni kb 2-3 hét volt mire ráéreztem a dologra
előtte olyan autóm volt amiben hallani lehetett ha nagy gázt adtál ott kb 3 nap alatt megszoktam
figyelje a fordulatszám mérőt mond el neki h max eddig pöröghet fel a motor (ha szőke jelöld be neki :-)) bocsi:-D de ezt nem lehetett kihagyni) mert ha nagyon pörgeti az nem tesz jót neki mármint a motornak
és küld el tankolni többször egymás után fizesse ő
mutasd meg neki h mikor ö vezet 100km akkor 15L fogy ha te akkor csak 6L
magyarázd el neki h vezethet de csak akkor ha megérti amit mondasz neki ha nem akkor többet nem vezethet
ha hisztizik akkor nyugodtan mond neki elvégre ez a te autód és nem vagy köteles átengedni a volánt neki -- ja és ha nem akar beülni akkor sétáljon utánad
nekem bevált a csajomnál
Én pasiként azt nem értem, hogy te hogy nevezheted a barátnődnek azt a személyt akivel egy ilyen kis pitiáner ügyet nem tudtok "veszekedés" nélkül megbeszélni. Mert gondolom ha nem lenne belőle "veszekedés" akkor már rég vele beszéltél volna, és nem tőlünk kérnél tanácsokat.
mi lesz később fontosabb ügyekben? Bele se merek gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!