A barátnőmnek házas emberrel van kapcsolata és ez nem is az első.19 éves?
Ovi óta a legjobb barátnőm,mindig mindenben kiálltunk egymást mellett.Szerintem apakomplexusa van,15 éves korától kezdve csak 30 feletti pasijai voltak.
Most 19 éves, 2 éve viszont kezdett egy házas emberrel (46 éves) akinek van 2 gyereke.A pasi emellett még tart nőket szexre,de ezt a barátnőm nem vallja be magának.A pasinak most kiderült hogy van egy másik gyereke is,egy idegen nőtől,aki egyidős a saját gyerekével,tehát amikor a felesége terhes volt akkor "csinálta" a másik gyereket is.
Barátnőm egy nagyon szép lány,tudna magának a maga korához illő pasit is szerezni.Én már évek óta jártatom neki a szám,hogy nem jó amit csinál,és igenis családokat szakít szét.Erre az a válasza hogy "Attila" így is úgyis megcsalná a feleségét.
Ez az ember most elvitte egy hétre a családját nyaralni,és barátnőm meg kiverte a hisztit,hogy miért költ ennyit a családjára,egész nap veszekednek telefonon.
Ja.. és most van neki egy másik pasi is,amolyan biztosíték képpen,ha szakítanának.Én meg már örültem hogy hátha alakul neki valami normális kapcsolata.Erre mikor elmondja hogy kiaz,rájöttem hogy annak az embernek is van éllettársa és 2 gyermeke.
Milyen észérveket tudnék felhozni neki,hogy hagyja abba ezt az életvitelt?Mit tudtok tanácsolni?
19 évesen ennyi esze van hát gratulálok. Lesülne a képemről a bőr ha ilyen undorító módon viselkednék. 46 éves a pasi. A lánya lehetne...ez se elég érv...Bocs, hogy felhúztam magam de ez egy érzékeny pont nálam :$ Te már minden érvez felhoztál szinte. Ha még az se hatja meg,hogy ekkora ri.banc akkor menthetetlen. Majd idővel magától ráfog jönni,mikor a pasik mást keresnek helyette és kivágják...
19/L
Hiába téped szád, egyenlőre a bnőd hajthatatlan! És lesz is még, mert 19 éves, 'nagylány' és azt hiszi, ő cselekszik jól! Sajnos. Addig nem lenne gond, amíg nem családokat tenne tönkre, de az írásodból simán kiderül, hogy az a férfi egyébként más nő felé is igen nyitott, tehát nem ő a fő gonosz.
Barátnődnek pedig semmi köze ahhoz, hogy a családjára a férfi mennyit költ, mert nem ő keresi a rá valót.
Teljesen mindegy, milyen észérveket hozol fel. Érzelmi döntés van mögötte.
A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod őt ezzel az életvitellel. Egyik legfontosabb, hogy ne győzködd. Egy idő után teher leszel a számára. Ráadásul a problémát alighanem magától is látja, de ha mégsem, akkor is hallotta már tőled (meg másoktól is) 253-szor. Teljesen fölösleges 254-edszer is elmondani neki. LEhet, hogy épp az tartja vissza a döntéstől, hogy mások próbálják meg rávenni. Hagyd, hogy magától változzon meg. Ha példát mutatsz, és klassz kapcsolatot építesz ki egy sráccal, de közben ezt a tényt nem dörgölöd az orra alá, azzal segítesz neki.
Köszönöm a válaszokat!
Nem cigányok,magyarok vagyunk!
Az a baj,hogy úgy érzem,én kezdek el távolodni tőle,de nem akarok egy ilyen jó barátságot tönkretenni.
Mindig meséli,hogy ezt meg ezt csinálták,min vesztek össze.Tudom,szinte semmi közöm hozzá,de engem zavar a tudat,,hogy ezt az embert otthon várja a felesége.
Kérdező!
"Tudom,szinte semmi közöm hozzá,de engem zavar a tudat,,hogy ezt az embert otthon várja a felesége." - miért, szerinted az jobb lenne, ha pusztán az eltérő szex-igény szétszakítaná az illető egyébként akár jó házasságát, és a VOLT feleségnek meg a gyerekeknek már egyáltalán nem lenne kit várnia???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!