Hogyan mondjam meg finoman a barátnőmnek, hogy az első randin ne bújjon ágyba a sráccal?
Nem egy fiatal tiniről van szó, hanem sajnos egy elvált 45 év körül nőről. Válása óta volt pár kapcsolata, de egyik sem volt tartós:-(
Amikor alakulóban van valami a barátnőm és a srác között, akkor már szegénykém annyira nagyon beleéli magát az egészbe, hogy már az első alkalom után oda is adja magát.
Tudom, hogy úgy tűnik, mintha egy ribike lenne, de higgyétek el, hogy nem erről van szó.
Valahogy finoman el lehetne neki mondanom, hogy adjon időt, randizgassanak, ismerkedjenek, úgy, hogy ne sértsem meg?
Basszus, 45 éves, mi a franc közöd van hozzá? Meg akarod mondani egy felnőtt, tapasztalt nőnek, hogy mit csináljon? Nem kéne.
És nem róla tűnik úgy, hogy egy "ribike", hanem rólad, hogy egy minden lében kanál nőszemély vagy.
Biztos hogy a barátnőd?Egy barátnőnek ezt simán meg lehet mondani,ez egy vélemény nem szabadna ezért megharagudnia.
Elmondod a véleményed és ennyi.
Dehogy akarok beleokoskodni, sokat panaszkodik nekem, hogy ezért meg, azért nem alakult jól a párkapcsolata.
Soha nem szóltam bele a dolgába, mindig meghallgattam...csak én úgy érzem, hogy nem jól nyit, szerintem nem vet jó fényt saját magára nézne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!