Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőmnek én vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmnek én vagyok az első, el fog hagyni később?

Figyelt kérdés
17f, 15l, első barátja vagyok, velem csókolózott először, stb.. 5 hónapja vagyunk együtt, és zavar a gondolat, hogy másokat is "ki akar próbálni" Amúgy nincs semmi baj a a kapcsolatunkkal, szeretjük egymást, de ez nem hagy nyugodni.
2011. dec. 3. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem te lennél az első sem hiszem, hogy veled élné le az életét. És te sem vele akarod, csak most így érzed. Fiatalok vagytok, az első szerelem nagyon aranyos, de már más idők járnak, nem kell rögtön az elsőből házasság.
2011. dec. 3. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
el fog hagyni törődj bele!
2011. dec. 3. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha megvan a tökéletes, nem kell mindenkit végigpróbálni.
2011. dec. 3. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
ja tuti elhagy. engem is elhagytak emiatt, 9 hónap után. nyugi még van 4 hónapod :DDDD
2011. dec. 3. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egyenes ok-okozati összefüggés, hogy csak amiatt hagyna el, mert az első vagy neki. A statisztika azt mutatja, hogy ritka az olyan eset, ahol az emberek első egymásnak, és együtt is maradnak, ennyi az összes érv. De nem lehetetlen, csak éppen roppant bonyolult összehozni.
2011. dec. 3. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Felmerül majd a kérdés mindkettőtökben, hogy vajon mással milyen lehet az egész?! Ez lesz a gond, de vannak kivételek! :):)
2011. dec. 3. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem elhagyni fog, hanem feldarabolni és megenni, mint az Ájtatos manó nőstény az aktus után!
2011. dec. 3. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
barátommal lassan 4 évesek leszünk. ő volt az első nekem, most 20 vagyok.Mindig is tudtam h idővel majd másokat is ki akarok próbálni, de sajnos az utóbbi fél-1 évben nagyon felerősödött ez az érzés..nagyon jó vele, imádok vele lenni, szeretem...de érzem hogy nem sokáig bírom már..sokszor azon kapom magam h a gondolataim más fiúkon körül mozognak.kíváncsi vagyok milyen lehet mással...:/ ez van...
2011. dec. 4. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
nővérem első barátjával még gimnáziumban ismerkedtek meg. kilencedikben. több mint 6 éve együtt vannak. nemsokára össze is házasodnak.
2011. dec. 11. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez kettőtöktől függ. Ha jók vagytok együtt, és minden nehézséget meg tudtok oldani közösen, akkor nem biztos, hogy szükségetek lesz a "kipróbálásokra".

24/n

2011. dec. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!